reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

Czarodziejka moj mezus czeka na te chwile z utesknieniem ;) .. codziennie przystawia lapki do brzucha i gada do malucha " kopnij matke, kopnij " ;D ... jednak Nasz maluszek chyba nie lubie jak sie jego domek rusza bo wtedy uspakaja sie .. albo tak dziala dotyk rodzicow ;)

reklama
A mnie chyba dzis obudził synek "kopniakami", spałam na lewym boku i nagle po lewej stronie poczułam jakby mnie ktoś od środka delikatnie paluszkami pukał, gdy mu odpukałam powtórzył :) Mam nadzieję że to była jedna z pierwszych prób nawiązania kontaktu mojego szkraba ze mną ::)

ja dzisiaj , choć niewyspana, już o wiele spokojniejsza, bo wreszcie poczułam kopniaki od którejś z moich dzidzi, ale jestem szczęśliwa :) , miłego dnia

Basiu moje Gratulacje :) .. teraz tylko czekac jak dostaniesz serie kopniakow z dwoch stron ;) ...

MOj maluszek wlasnie pojadl musztardy rosyjskiej i sie rozbrykal ::) ... to jest niesamowite cudowne uczucie :)

witam, Agnieszka - tak to bliźniaki, ale płci jak na razie mi niewiadomej :) , ale na razie tylko jeden dał o sobie znać, teraz czekam na drugiego ;D

Basiu a moze jak spalas to jednen maluszek cie sturchal ;) .. obudzilas sie to drugi dokonczyl "pobodke" ;) ;D

Agus a jak u Ciebie maluch ... mocno juz daje znac o sobie ?? :)

reklama
Do góry