reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

Czarodziejka moj mezus czeka na te chwile z utesknieniem ;) .. codziennie przystawia lapki do brzucha i gada do malucha " kopnij matke, kopnij " ;D ... jednak Nasz maluszek chyba nie lubie jak sie jego domek rusza bo wtedy uspakaja sie .. albo tak dziala dotyk rodzicow ;)

reklama
A mnie chyba dzis obudził synek "kopniakami", spałam na lewym boku i nagle po lewej stronie poczułam jakby mnie ktoś od środka delikatnie paluszkami pukał, gdy mu odpukałam powtórzył :) Mam nadzieję że to była jedna z pierwszych prób nawiązania kontaktu mojego szkraba ze mną ::)

ja dzisiaj , choć niewyspana, już o wiele spokojniejsza, bo wreszcie poczułam kopniaki od którejś z moich dzidzi, ale jestem szczęśliwa :) , miłego dnia

Basiu moje Gratulacje :) .. teraz tylko czekac jak dostaniesz serie kopniakow z dwoch stron ;) ...

MOj maluszek wlasnie pojadl musztardy rosyjskiej i sie rozbrykal ::) ... to jest niesamowite cudowne uczucie :)

witam, Agnieszka - tak to bliźniaki, ale płci jak na razie mi niewiadomej :) , ale na razie tylko jeden dał o sobie znać, teraz czekam na drugiego ;D

Basiu a moze jak spalas to jednen maluszek cie sturchal ;) .. obudzilas sie to drugi dokonczyl "pobodke" ;) ;D

Agus a jak u Ciebie maluch ... mocno juz daje znac o sobie ?? :)

reklama
Do góry