reklama
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Basiaw24 nie martw się ja też jeszcze nie czuję kopniaczków synka, mój gin kazał mi się cieszyć że mam takiego spokojnego szkraba A tak na serio tez juz bym ogromnie chciała poczuć chociażby te bąbelki o których pisze MoniQa, no ale nic nadal czekam, daję sobie czas i luz do końca 20 tygodnia jak to wtedy nie kopnie to tez zacznę się martwić
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mala_Mi - ja tez wczoraj przezywalam to samo!!! maluszek od 19 do 24 caly czas fikal i to bardzo mocno. juz sie zaczelam martwic, ale maz mnie do porzadku doprowadzil a dzis juz malenstwo czasem kopie, czasem spi. czytalam, ze w do 23 tygodnia dziecko ma bardzo zmienna aktywnosc - nic sie nie martw
No własnie na poważnie zaczęłam się juz martwić On cały czas nie śpi. Ciągle go czuje. A jeszcze dzisiaj po południu troche się martwiłam, ze cos ostatnio mniej go czuje. Jejku - z jednej skrajności w drugą.
rudykot2
Mama Franka Baranka
Posłuchajcie wczoraj na temat ruchów mówiła nam położna. Dopiero po 26 tygodniu mamy się obserwować i liczyć ruchy. Teraz nie jest to możliwe bo ledwo co je wyczuwamy. Powiedziała, że dzień mamy podzielić na 3 części: do 12.00, po 12.00 i wieczór. Najbardziej wymierne jest 10 ruchów do 12.00. Potem jest różnie bo dzidziuś jak każdy z nas ma swoje lepsze i gorsze dni
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Mojemu maluszkowi bardzo przypasilo ciacho ... stukal przez caly ranek ... pozniej laskotal .... .. teraz spi
Najgorsze jest to ze ja do konca nie jestem przekonana nigdy czy aby napewno to juz Nasze malenstwo sie rusza, a nie np. jelita ... i za kazdym razem do meza " Krzys to napewno maluszek, no bo co innego to by moglo byc?? " ... moj maz ma mnie juz chyba dosc ;D ;D ;D ;D
Najgorsze jest to ze ja do konca nie jestem przekonana nigdy czy aby napewno to juz Nasze malenstwo sie rusza, a nie np. jelita ... i za kazdym razem do meza " Krzys to napewno maluszek, no bo co innego to by moglo byc?? " ... moj maz ma mnie juz chyba dosc ;D ;D ;D ;D