monisiaa945
Zaangażowana w BB
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie podpowiedzi ja biorę tylko kwas foliowy i omega 3 o Nutridrinku również słyszałam, więc zamierzam kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam odżywkę białkową bez cukru, 1,5 miarki na 250 mleka roślinnego z dodatkiem szpinaku świeżego i siemię. Super przekąska, a zapotrzebowanie dzienne na białko uzupełnione białka masz w różnych smakach, wg. Mnie najlepsze to słony karmelcudnie słyszeć, ze rosnie i dokazuje !
Super
Mam nadzieję że za rok o tej porze, też napisze to samo o sobie
Dziekuje za podpowiedź o nutridrinkach
Kochana!Ja kupiłam odżywkę białkową bez cukru, 1,5 miarki na 250 mleka roślinnego z dodatkiem szpinaku świeżego i siemię. Super przekąska, a zapotrzebowanie dzienne na białko uzupełnione białka masz w różnych smakach, wg. Mnie najlepsze to słony karmel
Ale w jakim sensie lepsze?Czytam o tych białkach i zastanawiam.sie które lepsze weganskie czy nie ?
Większość tych na rynku bazuje na mleku krowim.
Ktoś ma większą wiedzę na ten temat?
Znalazłam weganskie na foodsbyann.
Ja też starałam się jeść "normalnie", zdrowo. Fakt, spożywam dużo serków, jogurtów, ale dlatego, że lubię. Myślę, że najważniejsze to jeść racjonalnie i z głową. Nutridrinków nigdy nie piłam. Odżywki białkowej spróbowałam raz... wylądowała w koszu.Ale w jakim sensie lepsze?
Wiesz, one tak bezpośrednio w całym procesie nie pomogą ;-) To tylko po to, by ewentualnie zaproponować organizmowi trochę dobrostanu. Ja nigdy nie piłam żadnych białek, po prostu odżywiałam się normalnie i zdrowo pod tym kątem
Bardzo mi przykro.. ale to już pewne??. Nie za wcześnie?Wyniki 5 dni po transferze 5 dniowej blastocysty od transferu miałam uczucie że się nie uda