no i jak tam, pięknie rośnie?Wizyta 25.01 , kolejna beta dla kliniki 21.01, ale dziś wjechałam po drodze do lab. Czekam na wynik
reklama
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Tak, 16dpt. Beta 2773,00 próg. 36,20no i jak tam, pięknie rośnie?
Kolejna zrobię w piątek, w przyszły pon. Dla kliniki
Cały czas mdłości.. jem tylko zupy warzywne, warzywa papryka awokado, jabłka i czekoladę Wchodzi mi bez problemu woda ng. I herbata z imbirem cytryną i miodem piersi bolą, zmęczenie itp. 2-3 x dziennie lekkie skurcze, większość odpoczywam. Czekam na tą wizytę jak na zbawienie
Mam dziś 5+3..
to pięknie. Skurcze kończą się po 7-8 TC gdzieś. Potem tylko czasem pachwiny ciągną, najczęściej jak pochodzę. Mdłości od wczoraj nam bardzo słabe, no niestety piersi jak bolały tak bolą, czasem spać nie ma jak - tylko na plecach. Kawa i herbata powodują u mnie mdłości, w ogóle nie mogę ich pić.Tak, 16dpt. Beta 2773,00 próg. 36,20
Kolejna zrobię w piątek, w przyszły pon. Dla kliniki
Cały czas mdłości.. jem tylko zupy warzywne, warzywa papryka awokado, jabłka i czekoladę Wchodzi mi bez problemu woda ng. I herbata z imbirem cytryną i miodem piersi bolą, zmęczenie itp. 2-3 x dziennie lekkie skurcze, większość odpoczywam. Czekam na tą wizytę jak na zbawienie
Mam dziś 5+3..
monisiaa945
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny, wczoraj byłam u Pani doktor i powiedziała, że czekamy tylko na moją miesiączkę i zaczynamy całą przygodę z in vitro czyli być może za tydzień, bo wtedy mam ją dostać. Troche boje sie tych zastrzyków Jest to nasze pierwsze podejście. Proszę dajcie mi jakieś wskazówki, co robiłyście, co jadłyście, aby przetwac ten czas i jak najlepiej go wykorzystać, aby przyniósł oczekiwane efekty...
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
U mnie zależy od dnia. Czasem to nawet zrobić sobie jedzenia nie mogę trzeba to przetrwać. Z kolei bez objawów martwiłabym się czemu ich nie ma.. jeszcze kawał drogi przede mnąto pięknie. Skurcze kończą się po 7-8 TC gdzieś. Potem tylko czasem pachwiny ciągną, najczęściej jak pochodzę. Mdłości od wczoraj nam bardzo słabe, no niestety piersi jak bolały tak bolą, czasem spać nie ma jak - tylko na plecach. Kawa i herbata powodują u mnie mdłości, w ogóle nie mogę ich pić.
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Trzymam kciuki żeby przyszła na czasCześć dziewczyny, wczoraj byłam u Pani doktor i powiedziała, że czekamy tylko na moją miesiączkę i zaczynamy całą przygodę z in vitro czyli być może za tydzień, bo wtedy mam ją dostać. Troche boje sie tych zastrzyków Jest to nasze pierwsze podejście. Proszę dajcie mi jakieś wskazówki, co robiłyście, co jadłyście, aby przetwac ten czas i jak najlepiej go wykorzystać, aby przyniósł oczekiwane efekty...
Zastrzyki robił mi mąż, nie mam problemu z igłami, pobieraniem itp. Ale zawsze muszę obrócić głowę
Zdrowe, lekkie jedzenie, dużo wody i suple.
Teraz już za późno żeby wdrożyć coś na poprawę jajek, ale jeśli miałaś jakąś zdrową dietę i suple to będzie oki
Ja na ostatnią chwilę włączyłam koenzym q10, a wit. B foliany magnez C oleje stosowałam przez 6 msc. Razem z mężem.
Cała procedura przygotowanie tak szybko mi zleciało że szok
Charlotte9
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, w oczekiwaniu na pierwszą wizytę w klinice powtarzam badania i przy okazji (nie będąc wcześniej na monitoringu) zbadałam proga i estradiol w 22dc, średnia długość cyklu to 28. Możecie mi zinterpretować te wyniki bo po długiej przerwie w staraniach już trochę wyszłam z wprawy
Poniżej wynik glukozy, zastanawia mnie niski wynik po 2godz
Ostatnia edycja:
Leanne
najgorsze sa pierwsze dwa potem już z górki.Cześć dziewczyny, wczoraj byłam u Pani doktor i powiedziała, że czekamy tylko na moją miesiączkę i zaczynamy całą przygodę z in vitro czyli być może za tydzień, bo wtedy mam ją dostać. Troche boje sie tych zastrzyków Jest to nasze pierwsze podejście. Proszę dajcie mi jakieś wskazówki, co robiłyście, co jadłyście, aby przetwac ten czas i jak najlepiej go wykorzystać, aby przyniósł oczekiwane efekty...
Martwiłabym bym się bardziej co te leki robią z bańką jak dla mnie od skrajności emocjonalnych do skrajności.
Dobrze, że trwa to tak krotko.
Ja też szukuję się do kolejnej procedury. O ile zniknie mi torbiel to zaczynamy stymulacje od nowego cyklu.
Najbardziej boję się kolejnej porażki, mimo tego, że nasienie poprawiło się, a ja ciągle lykam dobre suplementy,ubichinol, pije soki etc..
Leanne
nie pomogę, bo najzwyczajniej nie znam sięHej dziewczyny, w oczekiwaniu na pierwszą wizytę w klinice powtarzam badania i przy okazji (nie będąc wcześniej na monitoringu) zbadałam proga i estradiol w 22dc, średnia długość cyklu to 28. Możecie mi zinterpretować te wyniki bo po długiej przerwie w staraniach już trochę wyszłam z wprawy
Zobacz załącznik 1603206Zobacz załącznik 1603208
Zobacz załącznik 1603212
Jedynie co to chyba prog jest ok jak ten dc
reklama
zastrzyki przerażały chyba nas wszystkie. Okazuje się, że nie taki diabeł straszny. Grunt to, żebyś podawała je sobie powoli i nie w to samo miejsce, nie będziesz miała siniaków. Po kilku zaczniesz się przyzwyczajać. Ja po transferze dostałam dodatkowo heparynę i robię je do 16 TC codziennie. Przestało to już robić na mnie jakiekolwiek wrażenieCześć dziewczyny, wczoraj byłam u Pani doktor i powiedziała, że czekamy tylko na moją miesiączkę i zaczynamy całą przygodę z in vitro czyli być może za tydzień, bo wtedy mam ją dostać. Troche boje sie tych zastrzyków Jest to nasze pierwsze podejście. Proszę dajcie mi jakieś wskazówki, co robiłyście, co jadłyście, aby przetwac ten czas i jak najlepiej go wykorzystać, aby przyniósł oczekiwane efekty...
Podziel się: