No spe zacznij brać (3x1).Czułam się dobrze, najgorszy ten pół pełny pęcherz przed. Wczoraj ok, dziś bulgotanie w brzuchu straszne
reklama
Akurat w takim terminie nie byłam, w 19dpt też był tylko pęcherzyk.Bo właściwie dzisiaj miałam pierwsze USG. Jest 25 dpt blastocysty a nie było widać jeszcze zarodka ani słychać serduszka. Nie wiem czy to normalne...
A lekarz co mówił, że to jest ok?
To nie była moja lekarka poszłam do niej bo brzuch i plecy mnie bolą co jakiś czas mocno i zaczęłam się martwić bo wcześniej miałam już 2 próby i mój organizm odrzucał zarodki. Bałam się że to się znowu powtarza. Lekarka powiedziała mi tylko że ciąża wygląda jej na 4 tygodniowa, że mam ciałko zolte i pęcherzyk jest ładny okrągły i tyle.Akurat w takim terminie nie byłam, w 19dpt też był tylko pęcherzyk.
A lekarz co mówił, że to jest ok?
Wiecie jak mam liczyć który to tydzień?
Lekarka mówiła że 4 tydzień ale tyle ma zarodek a według aplikacji tydzień 7. Już się w tym gubię
Kejcik
Fanka BB :)
czyli transfer miałaś 5.12? Jeśli tak to wg kalkulatorów wiek ciąży na dziś 6+1To nie była moja lekarka poszłam do niej bo brzuch i plecy mnie bolą co jakiś czas mocno i zaczęłam się martwić bo wcześniej miałam już 2 próby i mój organizm odrzucał zarodki. Bałam się że to się znowu powtarza. Lekarka powiedziała mi tylko że ciąża wygląda jej na 4 tygodniowa, że mam ciałko zolte i pęcherzyk jest ładny okrągły i tyle.
Wiecie jak mam liczyć który to tydzień?
Lekarka mówiła że 4 tydzień ale tyle ma zarodek a według aplikacji tydzień 7. Już się w tym gubię
Blisko transfer miałam 4.12. Niby zarodek ma czas na bicie serca do 11 tyg ale trochę zaczynam się martwićczyli transfer miałaś 5.12? Jeśli tak to wg kalkulatorów wiek ciąży na dziś 6+1
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
No spe zacznij brać (3x1).
No spe zacznij brać (3x1).
Dziękuję za odpowiedź
A może sprawdź betę po Nowym Roku?Blisko transfer miałam 4.12. Niby zarodek ma czas na bicie serca do 11 tyg ale trochę zaczynam się martwić
Kiedy masz wizytę w klinice?
Cześć dziewczyny Jestem 2dpt 5dniowej blastocysty i chyba z tej niemocy i oczekiwania w końcu stwierdziłam że założę tutaj konto aby móc wesprzeć się razem z kimś kto przechodzi przez to samo Odczuwam dzisiaj ból głowy ale może to przez tą pogodę, w dodatku wczoraj kichałam jak szalona Poza tym co jakiś czas pojawia się u mnie ból w podbrzuszu i to na razie tylko tyle, jeszcze za wcześnie na cokolwiek a tak bym chciała już przeskoczyć do 4.01 do czasu badania bety
reklama
Ja tylko po punkcji miałam antybiotyk.Dziewczyny, czy po transferze brałyście antybiotyk taki na e? Ja po nim miałam rozstrój żołądka i teraz przy transferze nie chce tego brać. Co myślicie?
Podziel się: