Jadę 28.12 i modlę się, żeby tym razem wszystko było ok.teraz mam wizytę 4.01, to będzie 8+4. Tak, było już serduszko. A Ty byłaś już?
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
to już niedługo! A jak się czujesz?Jadę 28.12 i modlę się, żeby tym razem wszystko było ok.
Generalnie dobrze, jednego dnia mnie mdli cały dzień, że najchętniej bym z łóżka nie wychodziła, drugiego trochę lepiej. I tak samo piersi raz bolą bardzo, raz tylko trochę. Podbrzusze już tylko czasami, rzadko.
A Ty jak się czujesz?
A Ty jak się czujesz?
Bolilol
ja mam ciążę bezobjawową oprócz plamien nic mi nie dolegaGeneralnie dobrze, jednego dnia mnie mdli cały dzień, że najchętniej bym z łóżka nie wychodziła, drugiego trochę lepiej. I tak samo piersi raz bolą bardzo, raz tylko trochę. Podbrzusze już tylko czasami, rzadko.
A Ty jak się czujesz?
Dong
Zrobiłam sobie przerwę od forum. Zaliczyłam biochem.@Dong, @niemowdomniemajka a jak u Was sytuacja?
Teraz szykuję się do drugiego transferu
Lilli2
Przykro mi.. i trzymam kciuki za drugi transfer, aby był też ostatnim, szczęśliwymZrobiłam sobie przerwę od forum. Zaliczyłam biochem.
Teraz szykuję się do drugiego transferu
Jak się czujesz? Stresowalaś się?Hej dziewczynki
Wczoraj byliśmy na kontroli , dostałam maaase dropsów doustne + dowcipne i lecimy z przygotowaniem do transferu - 27.12
reklama
Zamilkłaś. Co tam u Ciebie?Hej dziewczyny, dzisiaj byłam 2 raz zbadać betę i wynosi w 9dpt 119,1mlu/ml.
W 7dpt miałam 43,7mlu/ml.
Czy ten przyrost nie jest za mały ?
Podziel się: