Mąż odgrzał sobie bigos, matko jak mi to wszystko śmierdzi, nie mogłam wytrzymać. Tylko poczuję zapach wędzonki to od razu na wymiotny mi się zbiera. Kawy nie mogę przełknąć - co uwielbiałam. Za to wczoraj nie mogłam się opamiętać przed kanapką z ogórkiem kiszonym @Kejcik a Ty jak się czujesz?
reklama
Kejcik
Fanka BB :)
a dziękuję ja cały czas super, jedynie co to częściej sikam, poza tym wszystko w najlepszym porządku właśnie zjadłam wielką porcję bigosu od mamusi, był pyszny a teraz leżę z wywalonym brzuchem i oglądam serial w objęciach męża, bo niedawno wróciliśmy ze świątecznych wyprawMąż odgrzał sobie bigos, matko jak mi to wszystko śmierdzi, nie mogłam wytrzymać. Tylko poczuję zapach wędzonki to od razu na wymiotny mi się zbiera. Kawy nie mogę przełknąć - co uwielbiałam. Za to wczoraj nie mogłam się opamiętać przed kanapką z ogórkiem kiszonym @Kejcik a Ty jak się czujesz?
Tak, raz - przy okazji stymulacji do IUI.Dziewczyny, miałyście kiedyś owulację z dwóch stron?
Ja tak mam raz w roku
Do wczoraj czułam prawy jajnik (10dc) a od dzisiaj czuję lewy
Bolilol
Fanka BB :)
tak, często mi się tak zdarzaloDziewczyny, miałyście kiedyś owulację z dwóch stron?
Ja tak mam raz w roku
Do wczoraj czułam prawy jajnik (10dc) a od dzisiaj czuję lewy
Jak by człowiek nie miał problemów to by bliźnięta byłytak, często mi się tak zdarzalo
Zamilkłaś. Co tam u Ciebie?
Bo właściwie dzisiaj miałam pierwsze USG. Jest 25 dpt blastocysty a nie było widać jeszcze zarodka ani słychać serduszka. Nie wiem czy to normalne...
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Hej dziewczyny.
My jestesmy 2 dpt. Blastka 5 dniowa, wszystko ok
Dziś czuję wzdęcia i bulgotanie w brzuchu, jem lekko a i tak brzuch jakby miał mi wybuchnąć też tak miałyście ?
Musiałam zrobić sobie przerwę od forum, wyciszyć głowę przed świętami i pomogło byłam spokojniejsza, uwierzyłam w to
My jestesmy 2 dpt. Blastka 5 dniowa, wszystko ok
Dziś czuję wzdęcia i bulgotanie w brzuchu, jem lekko a i tak brzuch jakby miał mi wybuchnąć też tak miałyście ?
Musiałam zrobić sobie przerwę od forum, wyciszyć głowę przed świętami i pomogło byłam spokojniejsza, uwierzyłam w to
reklama
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Jak się czujesz? Stresowalaś się?
Czułam się dobrze, najgorszy ten pół pełny pęcherz przed. Wczoraj ok, dziś bulgotanie w brzuchu straszne
Podziel się: