Devin
Fanka BB :)
9Wygląda jakby coś ruszyło ale przestało się rozwijać
Który dzisiaj dpt ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9Wygląda jakby coś ruszyło ale przestało się rozwijać
Który dzisiaj dpt ?
No to wygląda to na biochema
od 6dpt testy biale a za pierwszym razem pink mi pokazał ladna kreskę przy becie 25No to wygląda to na biochema
Na testy nie ma co zwracać większej uwagi ale beta w 9dpt musi być już powyżej 5od 6dpt testy biale a za pierwszym razem pink mi pokazał ladna kreskę przy becie 25
U mnie w klinice to mowia ze 6 dpt powinna byc juz dwucyfrowa.Na testy nie ma co zwracać większej uwagi ale beta w 9dpt musi być już powyżej 5
cholera, przykro miTest biały a beta 1,95.
Dziwnazawsze widzialam wyniki <0,20
No, szkoda, że nie zrobiłaś, ale nic. Albo zarodek był za słaby albo źle się przykleił i nie mógł zagnieździć. Pewnie lekarz będzie kombinował co dalej. A może też Ci heparynę da. Nie jest to takie strasznie jak już przeszło się stymulację to można się przyzwyczaić.
Teraz chce immunologie zrobic.No, szkoda, że nie zrobiłaś, ale nic. Albo zarodek był za słaby albo źle się przykleił i nie mógł zagnieździć. Pewnie lekarz będzie kombinował co dalej. A może też Ci heparynę da. Nie jest to takie strasznie jak już przeszło się stymulację to można się przyzwyczaić.