reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Witam. Od jakiegoś czasu czytam Wasze wpisy. Przechodzę to samo. U mnie dzisiaj 10dc w czwartek mam punkcję. Stresuje się ale i nie mogę się doczekać...
Heeej🙂 zapraszamy serdecznie,
Mało się dzieje, ale na bierząco aktualizujemy nasze stany zdrowia fizyczne jak i psychiczne 🙂 czuj się jak u siebie 🍀♥️
Ja aktualnie czekam na wyniki punkcji 🙈 nie wytrzymam jutro i przedzwonię do kliniki😂 trzymaja mnie w niepewności od piątku (dostałam tylko info że nadaje się 10🥚). Mówili do 30 pani dostanie.. najdłuższe 7 dni w życiu 🥹

Hejka. Jak sytuacja @Devin? Co tam obecnie się dzieje u Ciebie? Jak forma @Lilli2? Ja mam jutro kontrolną wizytę w 13dc, a w międzyczasie COVID 😷 także zobaczymy co tam się okaże 😬

Heeej🙂 zapraszamy serdecznie,
Mało się dzieje, ale na bierząco aktualizujemy nasze stany zdrowia fizyczne jak i psychiczne 🙂 czuj się jak u siebie 🍀♥️
Ja aktualnie czekam na wyniki punkcji 🙈 nie wytrzymam jutro i przedzwonię do kliniki😂 trzymaja mnie w niepewności od piątku (dostałam tylko info że nadaje się 10🥚). Mówili do 30 pani dostanie.. najdłuższe 7 dni w życiu 🥹
Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból🫣 najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.😔
W jakiej klinice jesteś?

Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból🫣 najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.😔
W jakiej klinice jesteś?
Zadziwiająco dobrze 🙂 lekki ból jak na @ ale dostałam ketonal. 10 min podniosły mnie na łóżku i wyszłam na wizytę do dr. Napiłam się wody, 5 min było ok i zjadłam. Wiadomo byłam śpiąca ,
W domu odpoczywałam cały piątek, a w sobotę na Wieczorku tańcowałam 😊 musiałam uważać przy siadaniu bo czułam ucisk, ale do zniesienia wszystko 🙂 będzie dobrze, nie stresuj się 🙂 wiadomo, że każdy ma inny próg bólu.
Jeśli Cię to pocieszy to ja czekam 3 dobę na informacje z kliniki i cisza 🥹 to dopiero stres 🥹 (żarcik oczywiście) każdy ma inne zmartwienia 😊
INVIMED Wrocław

Hejka. Jak sytuacja @Devin? Co tam obecnie się dzieje u Ciebie? Jak forma @Lilli2? Ja mam jutro kontrolną wizytę w 13dc, a w międzyczasie COVID 😷 także zobaczymy co tam się okaże 😬
Daj znac✊🏻 podobno covid traktują jako grypę? A podczas przeziębienia tu dziewczyny pisały ze wtedy organizm walczy z przeziębieniem a zarodek łatwiej sie przyjmuje😃
Bo Lekarz pewnie bedzie chcial odroczyć 🙂

reklama
Daj znac✊🏻 podobno covid traktują jako grypę? A podczas przeziębienia tu dziewczyny pisały ze wtedy organizm walczy z przeziębieniem a zarodek łatwiej sie przyjmuje😃
Bo Lekarz pewnie bedzie chcial odroczyć 🙂
jeżeli nie wystąpi temperatura powyżej 37,5 stopnia to nie zwracamy w ogóle uwagi na ten covid😉 od czwartku włączamy progesteron i 5.12 zabieramy śnieżynkę do domu🥰

Do góry