reklama
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Heeej zapraszamy serdecznie,Witam. Od jakiegoś czasu czytam Wasze wpisy. Przechodzę to samo. U mnie dzisiaj 10dc w czwartek mam punkcję. Stresuje się ale i nie mogę się doczekać...
Mało się dzieje, ale na bierząco aktualizujemy nasze stany zdrowia fizyczne jak i psychiczne czuj się jak u siebie
Ja aktualnie czekam na wyniki punkcji nie wytrzymam jutro i przedzwonię do kliniki trzymaja mnie w niepewności od piątku (dostałam tylko info że nadaje się 10). Mówili do 30 pani dostanie.. najdłuższe 7 dni w życiu
Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.Heeej zapraszamy serdecznie,
Mało się dzieje, ale na bierząco aktualizujemy nasze stany zdrowia fizyczne jak i psychiczne czuj się jak u siebie
Ja aktualnie czekam na wyniki punkcji nie wytrzymam jutro i przedzwonię do kliniki trzymaja mnie w niepewności od piątku (dostałam tylko info że nadaje się 10). Mówili do 30 pani dostanie.. najdłuższe 7 dni w życiu
W jakiej klinice jesteś?
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Zadziwiająco dobrze lekki ból jak na @ ale dostałam ketonal. 10 min podniosły mnie na łóżku i wyszłam na wizytę do dr. Napiłam się wody, 5 min było ok i zjadłam. Wiadomo byłam śpiąca ,Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.
W jakiej klinice jesteś?
W domu odpoczywałam cały piątek, a w sobotę na Wieczorku tańcowałam musiałam uważać przy siadaniu bo czułam ucisk, ale do zniesienia wszystko będzie dobrze, nie stresuj się wiadomo, że każdy ma inny próg bólu.
Jeśli Cię to pocieszy to ja czekam 3 dobę na informacje z kliniki i cisza to dopiero stres (żarcik oczywiście) każdy ma inne zmartwienia
INVIMED Wrocław
Devin
Fanka BB :)
Daj znac podobno covid traktują jako grypę? A podczas przeziębienia tu dziewczyny pisały ze wtedy organizm walczy z przeziębieniem a zarodek łatwiej sie przyjmuje
Bo Lekarz pewnie bedzie chcial odroczyć
reklama
Kejcik
Fanka BB :)
jeżeli nie wystąpi temperatura powyżej 37,5 stopnia to nie zwracamy w ogóle uwagi na ten covid od czwartku włączamy progesteron i 5.12 zabieramy śnieżynkę do domuDaj znac podobno covid traktują jako grypę? A podczas przeziębienia tu dziewczyny pisały ze wtedy organizm walczy z przeziębieniem a zarodek łatwiej sie przyjmuje
Bo Lekarz pewnie bedzie chcial odroczyć
Podziel się: