reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Agolutin ( progesteron ) . Oprócz tego cały czas od punkcji 4 szt rano Utrogestan i wieczorem dopochwowo i 3 razy dziennie dupaston. A badań w kierunku progesteronu z krwi nie miałam . Dziewczyna ktora miała ze mną transfer tez ten zastrzyk dostała .
Czytałem na innym forum ze bardzo rozchwytywany jest w formie zastrzyku ( naturalny ) i dostępny głównie w Czechach .

Hej my jesteśmy po wszystkich badaniach i na Maj mamy lekarza , czeka nas wywiad i zebranie informacji czy tez jesteście z UK?
Pozdrawiam
Ja przechodzilam procedure in vitro 2 razy w uk. Jak masz pytania to pisz chetnie podziele sie doswiadczeniami chociaz oatrzac na date wpisu to pewnie jestes juz po. Pozdrawiam

Agolutin ( progesteron ) . Oprócz tego cały czas od punkcji 4 szt rano Utrogestan i wieczorem dopochwowo i 3 razy dziennie dupaston. A badań w kierunku progesteronu z krwi nie miałam . Dziewczyna ktora miała ze mną transfer tez ten zastrzyk dostała .
Hej, jak się czujesz?🥰 jakieś objawy masz po transferze? Prócz tyc pozytywnych 😊

Witam jestem tu nowa i mam pierwsze podejście do in vitro. Jestem 6 dzien po transferze 3 dniowych dwóch zarodków. Niepokoi mnie częste oddawanie moczu w nocy nawet do 4 razy a muszę dodać ze zazwyczaj przesypiam cała noc czy któraś z was tak miała?

Witam jestem tu nowa i mam pierwsze podejście do in vitro. Jestem 6 dzien po transferze 3 dniowych dwóch zarodków. Niepokoi mnie częste oddawanie moczu w nocy nawet do 4 razy a muszę dodać ze zazwyczaj przesypiam cała noc czy któraś z was tak miała?
Witamy serdecznie :) to jedziemy na tym samym wózku ja miałam transfer w piatek . A może to od lekarstw ? Ja jestem cała opuchnięta w środku i tez chodzę częściej do toalety .

reklama
Do góry