Migotka2021
Zaciekawiona BB
Co u Was słychać dziewczyny przy poniedziałku ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 mrozaczki z 5 doby to bardzo ładny wynikDostałam info właśnie z kliniki ze w 5 dobie odpadły mi trzy kropki . Wiec mrozaczkow mam tylko 2 szt . Mam nadzieje ze ten ktory mi podali tez nie przestał się rozwijać . Trochę się zdołowałam
Nie dołuj się masz dwa silne plus bombla w sobie. Dużo spokoju i wiary wszystko bedzie tak jak powinno .Dostałam info właśnie z kliniki ze w 5 dobie odpadły mi trzy kropki . Wiec mrozaczkow mam tylko 2 szt . Mam nadzieje ze ten ktory mi podali tez nie przestał się rozwijać . Trochę się zdołowałam
Ważne, że są jeszcze dwa mrozaczki i bombelek, który już rośnie w Tobie. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz pozostaje być dobrej myśliDostałam info właśnie z kliniki ze w 5 dobie odpadły mi trzy kropki . Wiec mrozaczkow mam tylko 2 szt . Mam nadzieje ze ten ktory mi podali tez nie przestał się rozwijać . Trochę się zdołowałam
u mnie drugi dzień stymulacji i jakiś emocjonalny rollercoaster czuję niemoc, która mam nadzieję niebawem minie.. w czwartek podgląd czy coś tam rośnieCo u Was słychać dziewczyny przy poniedziałku ?
Dostałaś jakieś leki na tą tarczycę?@Bolilol bylam na wizycie ale tsh mi wyszlo 4,3 i nie mam zgody na transfer, dostalam euthyrox i po okresie mam byc. Umowilam sie 5 grudnia takze transfer pewnie okolo 10grudnia jak badania beda Oka endometrium jest gotowe na transferNo nic znowu czekaniemoze mijołajka na swieta dostane
o nieee, znów czekanie, ja pierdziele, co za dziadostwo. Ale co się odwlecze... obyś pod choinką już miała pozytywny test ciążowy@Bolilol bylam na wizycie ale tsh mi wyszlo 4,3 i nie mam zgody na transfer, dostalam euthyrox i po okresie mam byc. Umowilam sie 5 grudnia takze transfer pewnie okolo 10grudnia jak badania beda Oka endometrium jest gotowe na transferNo nic znowu czekaniemoze mijołajka na swieta dostane
EuthyroxDostałaś jakieś leki na tą tarczycę?
Trzymam kciuki, żeby w grudniu się udało
A Ty jak tam?o nieee, znów czekanie, ja pierdziele, co za dziadostwo. Ale co się odwlecze... obyś pod choinką już miała pozytywny test ciążowy
Ooo to prawie idziemy równo, ja jutro zaczynam nie wiem czego moge się spodziewać, ale szykuje się właśnie na rzuty emocjonalne u mnie kontrola w piątek. Trzymam kciukiWażne, że są jeszcze dwa mrozaczki i bombelek, który już rośnie w Tobie. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz pozostaje być dobrej myśli
u mnie drugi dzień stymulacji i jakiś emocjonalny rollercoaster czuję niemoc, która mam nadzieję niebawem minie.. w czwartek podgląd czy coś tam rośnie