reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Agolutin ( progesteron ) . Oprócz tego cały czas od punkcji 4 szt rano Utrogestan i wieczorem dopochwowo i 3 razy dziennie dupaston. A badań w kierunku progesteronu z krwi nie miałam . Dziewczyna ktora miała ze mną transfer tez ten zastrzyk dostała .
Czytałem na innym forum ze bardzo rozchwytywany jest w formie zastrzyku ( naturalny ) i dostępny głównie w Czechach .

Hej my jesteśmy po wszystkich badaniach i na Maj mamy lekarza , czeka nas wywiad i zebranie informacji czy tez jesteście z UK?
Pozdrawiam
Ja przechodzilam procedure in vitro 2 razy w uk. Jak masz pytania to pisz chetnie podziele sie doswiadczeniami chociaz oatrzac na date wpisu to pewnie jestes juz po. Pozdrawiam

Agolutin ( progesteron ) . Oprócz tego cały czas od punkcji 4 szt rano Utrogestan i wieczorem dopochwowo i 3 razy dziennie dupaston. A badań w kierunku progesteronu z krwi nie miałam . Dziewczyna ktora miała ze mną transfer tez ten zastrzyk dostała .
Hej, jak się czujesz?🥰 jakieś objawy masz po transferze? Prócz tyc pozytywnych 😊

Witam jestem tu nowa i mam pierwsze podejście do in vitro. Jestem 6 dzien po transferze 3 dniowych dwóch zarodków. Niepokoi mnie częste oddawanie moczu w nocy nawet do 4 razy a muszę dodać ze zazwyczaj przesypiam cała noc czy któraś z was tak miała?

Witam jestem tu nowa i mam pierwsze podejście do in vitro. Jestem 6 dzien po transferze 3 dniowych dwóch zarodków. Niepokoi mnie częste oddawanie moczu w nocy nawet do 4 razy a muszę dodać ze zazwyczaj przesypiam cała noc czy któraś z was tak miała?
Witamy serdecznie :) to jedziemy na tym samym wózku ja miałam transfer w piatek . A może to od lekarstw ? Ja jestem cała opuchnięta w środku i tez chodzę częściej do toalety .

reklama
Do góry