A piersi? Czułaś jakieś zmiany?Dzięki Co do objawów to raczej ich nie zauwazam, na poczatku jakos w 2-3 dniu czulam w podbrzuszu lekkie kłucie, ale marginalne. I to wszystko. U mnie lekka kreska wyszła w 5 dniu. Dziś w 6tym potwierdzilam Betą.
reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Nie, dopiero wczoraj coś zaczęłam czuć piersi lekko, ale to w 6 dniu.A piersi? Czułaś jakieś zmiany?
E
ewunia209
Gość
Cześć dziewczyny. Zaczynam przygodę z ivf. Proszę o informację jak wyglądała u was stymulacja? Jak często wizyty w klinice? Jakie badania przed rozpoczęciem? Za którym ivf udało wam się zajść w ciąże ?
Devin
Hej i jak wczorajszy monitoring ?dziękuję za odpowiedź tak, już doczytałam, że to, jak wszystko przy IVF praktycznie, jest bardzo indywidualna kwestia mam dziś kolejny monitoring to się dowiem co tam się odstawia. O odroczeniu transferu już na poprzedniej wizycie mówił lekarz, z powodu bardzo dużej ilości pęcherzyków. Od razu zdecydował, ze organizm będzie potrzebował odpoczynku.
Kejcik
hej wczoraj doktorek po 25 przestał liczyć pęcherzyki ocenił, że są odpowiednio dojrzałe i zdecydował o zakończeniu stymulacji. Wieczorem przyjęłam podwójny strzał z Gonapeptylu Daily. Punkcja jutro o 9:00Hej i jak wczorajszy monitoring ?
Devin
To ja mialam podobniekrotka stymulacja i duzo pęcherzyków. To na pewno na transfer trzeba bedzie poczekac, ja po 1,5 msca mialam po punkcji z racji tylu jajcówhej wczoraj doktorek po 25 przestał liczyć pęcherzyki ocenił, że są odpowiednio dojrzałe i zdecydował o zakończeniu stymulacji. Wieczorem przyjęłam podwójny strzał z Gonapeptylu Daily. Punkcja jutro o 9:00
Trzymam kciuki za zarodki, dawaj znac
Zapladniacie 6 czy wiecej?
Kejcik
kurde, miałam nadzieję, że może się jednak udać już w następnym cyklu ale co zrobićTo ja mialam podobniekrotka stymulacja i duzo pęcherzyków. To na pewno na transfer trzeba bedzie poczekac, ja po 1,5 msca mialam po punkcji z racji tylu jajców
Trzymam kciuki za zarodki, dawaj znac
Zapladniacie 6 czy wiecej?
Mamy zgodę na więcej niż 6
Devin
Ja mialam na sztucznym cyklu, nie wiem jakby bylo na naturalnym. Ja szybko po punkcji dostalam okres i wtedy jeszcze jajniki byly powiększone wiec czekalam na kolejnykurde, miałam nadzieję, że może się jednak udać już w następnym cyklu ale co zrobić
Mamy zgodę na więcej niż 6
reklama
Madame JS
Cześć, powodzenia!Cześć dziewczyny. Zaczynam przygodę z ivf. Proszę o informację jak wyglądała u was stymulacja? Jak często wizyty w klinice? Jakie badania przed rozpoczęciem? Za którym ivf udało wam się zajść w ciąże ?
Nie jestem zbyt reprezentatywna, bo nie leczyłam się w Polsce...
Wizyt w klinice podczas stymulacji (USG + badanie krwi) przed punkcją miałam 3. Protokół krótki.
Badania robiliśmy długo przed zakwalifikowaniem się do IVF, nie tak dogłębne jak często w PL. Oprócz takich oczywistych jak badanie nasienia i badania hormonalne, mieliśmy też obowiązkowe kariotypy.
Zaszłam w ciążę za pierwszym razem, przy świeżym transferze, ale poroniłam w 10tc. Później miałam transfer mrożony i teraz jesteśmy na etapie 33tc.
Podziel się: