reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
To we wrześniu nam się szykują 3 transfery wygląda na to?

@Ola9876 14 września
@Devin 20 września

A Ty @Sunflowerxxx kiedy mniej więcej?

@mama 2012 a Ty kiedy robisz test/idziesz na betę? 🤞
Ja mam zrobić 4.09 więc poczekam i zrobię z krwi. Nie robię żadnych testów, bo ostatnim razem w 12dpt przy becie 300 zrobiłam test to wyszedł mi negatywny ..więc teraz nawet o tym nie myśle

24.08:-) ale na nic się nie nastawiam. Miałam już dwa transfery . Mój pierwszy transfer miałam podane tez dwa zarodki które nie były przebadane i w ogóle sie nie zagnieździły, potem podany jeden i poronienie w 7 dc no i teraz trzecia ostatnia próba.. więc zobaczymy... a najlepsze jest to że pierwszego syna mam z ciąży naturalnej w którą zaszłam bez żadnych problemów i sama ciąża była bez żadnych komplikacji... a później 5 lat starań i nic az w końcu zdecydowaliśmy się na in vitro, ale też jeszcze wtedy nie wiedziałam , że tak ciężko będzie ... może gdybym wiedziała to w ogóle bym się nie zdecydowała.... ze względu na stres jaki za każdym razem się przechodzi:-)
To podobnie jak u mnie też syn, 6 lat temu bez problemu ciąża naturalna. Jak miał 2.5 zaczęliśmy starania o drugie. Od listopada 22' próbujemy ivf. Dwa transfery nieudane niby dobrych zarodków. Niedługo zaczynamy od nowa...powodzenia! Mogę wiedzieć w jakim jesteś wieku? Ja 38, amh 3 a po suplementacji dhea ponad 5. Ale tak.jak u Ciebie, zakładałam że 1 próba i będzie a to tak nie jest niestety..Którym lekiem byłaś stymulowana?

Jak wybieraliscie zarodek do transferu? Z lekarzem? Jutro wizyta , już mi serce bije i się denerwuje 🥺
Jak sa badane to mysle ze wybiera najlepszego klinika. A my nie badaliśmy to mielismy sami wybrac. Oczywiscie wybrałam ja, najlepszego i poronienie. Teraz maz bedzie wybierał, on ma zawsze szczescie 😎

Jak sa badane to mysle ze wybiera najlepszego klinika. A my nie badaliśmy to mielismy sami wybrac. Oczywiscie wybrałam ja, najlepszego i poronienie. Teraz maz bedzie wybierał, on ma zawsze szczescie 😎
serio samemu się wybiera jak niebadane? To my chyba będziemy musieli rzucic kostką, o ile będzie z czego wybiewrac 🙈

serio samemu się wybiera jak niebadane? To my chyba będziemy musieli rzucic kostką, o ile będzie z czego wybiewrac 🙈
Moze zalezy od kliniki my dostalismy po hodowli liste z wynikami i na wizycie przed transferem mialam powiedziec ktorego chcemy 😀
Tak samo jak mowila ze jak badane to i znana płeć i tez bym mogla wybrac😃ale to chyba na nielegalu xD

reklama
Moze zalezy od kliniki my dostalismy po hodowli liste z wynikami i na wizycie przed transferem mialam powiedziec ktorego chcemy 😀
Tak samo jak mowila ze jak badane to i znana płeć i tez bym mogla wybrac😃ale to chyba na nielegalu xD
oj tak, płeć to na bank pod stołem 🙈 kurcze, zaskoczyłaś mnie teraz, jakoś myślałam, że to jest tak, że lecą po kolei według "jakości" zarodka 😳

Do góry