Bolilol
Fanka BB :)
o, to Ty się potransferujesz i przekażesz mi pałeczkę i ja akurat zacznę stymulacjęZ moich wyliczeń wychodzi ze transfer bedzie koło 3 października +/- 3 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, to Ty się potransferujesz i przekażesz mi pałeczkę i ja akurat zacznę stymulacjęZ moich wyliczeń wychodzi ze transfer bedzie koło 3 października +/- 3 dni
Mam nadzieje że tym razem się już nic nie zmieni i będzie jak piszesz takze szykuje nam sie nudny miesiąco, to Ty się potransferujesz i przekażesz mi pałeczkę i ja akurat zacznę stymulację
Transfery od 14.09 do 13.10 dają termin porodu na czerwiec, także @Bolilol hoduj jajca, jak transfer na świeżo po punkcji to w cztery spadamy na wątek dla mamTo we wrześniu nam się szykują 3 transfery wygląda na to?
@Ola9876 14 września
@Devin 20 września
A Ty @Sunflowerxxx kiedy mniej więcej?
@mama 2012 a Ty kiedy robisz test/idziesz na betę?
właśnie ja mam 20 zastrzyk z diphereliny i dopiero po ok. 2 tygodniach stymulacja, czyli ja tak w okolicach 5-6.10 dopiero stymulację będę zaczynać, więc już się na czerwiec nie zalapię ale lipiec albo sierpień też mi pasują, nie będę narzekaćTransfery od 14.09 do 13.10 dają termin porodu na czerwiec, także @Bolilol hoduj jajca, jak transfer na świeżo po punkcji to w cztery spadamy na wątek dla mam
Bo jak do 20 masz anty, to jakos od 23 stymulacja, wiec na świeżo do 13 sie wyrobisz
Tego nam życzę
Myślę, że podobnie będziemy transferowaćwłaśnie ja mam 20 zastrzyk z diphereliny i dopiero po ok. 2 tygodniach stymulacja, czyli ja tak w okolicach 5-6.10 dopiero stymulację będę zaczynać, więc już się na czerwiec nie zalapię ale lipiec albo sierpień też mi pasują, nie będę narzekać
Aaaaa ja nie mialam tego zastrzyku. Po odstawieniu anty, po 3 dniach okres i stymulacjawłaśnie ja mam 20 zastrzyk z diphereliny i dopiero po ok. 2 tygodniach stymulacja, czyli ja tak w okolicach 5-6.10 dopiero stymulację będę zaczynać, więc już się na czerwiec nie zalapię ale lipiec albo sierpień też mi pasują, nie będę narzekać
na lipiec to akurat ze mną bo ja jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, zacznę swoją pierwszą stymulację w okolicach 30 wrześniawłaśnie ja mam 20 zastrzyk z diphereliny i dopiero po ok. 2 tygodniach stymulacja, czyli ja tak w okolicach 5-6.10 dopiero stymulację będę zaczynać, więc już się na czerwiec nie zalapię ale lipiec albo sierpień też mi pasują, nie będę narzekać
no niestety u mnie lekarz zdecydował, że się przyda, ale wydłuży mi to protokół o jakieś dwa tygodnieAaaaa ja nie mialam tego zastrzyku. Po odstawieniu anty, po 3 dniach okres i stymulacja
Twoje towarzystwo to towarzystwo, na które liczęna lipiec to akurat ze mną bo ja jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, zacznę swoją pierwszą stymulację w okolicach 30 września
superMyślę, że podobnie będziemy transferować