reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
To we wrześniu nam się szykują 3 transfery wygląda na to?

@Ola9876 14 września
@Devin 20 września

A Ty @Sunflowerxxx kiedy mniej więcej?

@mama 2012 a Ty kiedy robisz test/idziesz na betę? 🤞
Transfery od 14.09 do 13.10 dają termin porodu na czerwiec, także @Bolilol hoduj jajca, jak transfer na świeżo po punkcji to w cztery spadamy na wątek dla mam😍

Bo jak do 20 masz anty, to jakos od 23 stymulacja, wiec na świeżo do 13 sie wyrobisz 😀🌸

Tego nam życzę😃

Transfery od 14.09 do 13.10 dają termin porodu na czerwiec, także @Bolilol hoduj jajca, jak transfer na świeżo po punkcji to w cztery spadamy na wątek dla mam😍

Bo jak do 20 masz anty, to jakos od 23 stymulacja, wiec na świeżo do 13 sie wyrobisz 😀🌸

Tego nam życzę😃
właśnie ja mam 20 zastrzyk z diphereliny i dopiero po ok. 2 tygodniach stymulacja, czyli ja tak w okolicach 5-6.10 dopiero stymulację będę zaczynać, więc już się na czerwiec nie zalapię 😔 ale lipiec albo sierpień też mi pasują, nie będę narzekać 😁

właśnie ja mam 20 zastrzyk z diphereliny i dopiero po ok. 2 tygodniach stymulacja, czyli ja tak w okolicach 5-6.10 dopiero stymulację będę zaczynać, więc już się na czerwiec nie zalapię 😔 ale lipiec albo sierpień też mi pasują, nie będę narzekać 😁
Aaaaa ja nie mialam tego zastrzyku. Po odstawieniu anty, po 3 dniach okres i stymulacja☺️

na lipiec to akurat ze mną😉 bo ja jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, zacznę swoją pierwszą stymulację w okolicach 30 września

reklama
Do góry