reklama
Devin
Moderator
Do mnie zadzwonili po 3 dobie ze wszysttkie sie zapłodnilyPunkcja była w czwartek. Kiedy do Was zadzwonił embriolog ? Czytałam od którejś z Was że w sobotę też dzwonią. Pobrano 9 komórek.
Devin
Moderator
PowodzonkaNie ma co sie stresowacCześć dziewczyny
Chętnie dołączę. Jestem przed pierwszą stymulacją. Dziś kupiłam zastrzyki i czekam, aż dostanę okres (powinnam już mieć wczoraj) żeby od 2 dc zacząć się kłuć
Mam Mensinorm przez 5 dni w dawce 300, a później Ganirelix
Devin
Moderator
Jak sie czujesz po punkcji?Punkcja była w czwartek. Kiedy do Was zadzwonił embriolog ? Czytałam od którejś z Was że w sobotę też dzwonią. Pobrano 9 komórek.
Punkcję miałam we wtorek. Embriolog zadzwonił w poniedziałek w kolejnym tygodniu.Punkcja była w czwartek. Kiedy do Was zadzwonił embriolog ? Czytałam od którejś z Was że w sobotę też dzwonią. Pobrano 9 komórek.
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Do mnie dzwonili w sobote, a tez mialam punkcje w czwartek.Punkcja była w czwartek. Kiedy do Was zadzwonił embriolog ? Czytałam od którejś z Was że w sobotę też dzwonią. Pobrano 9 komórek.
Trochę brzuch wzdęty i jak bym miała dostać okres nie jest tak źle. .Jak sie czujesz po punkcji?
Devin
Moderator
Ja szybko po punkcji dostalam okres chyba po tygodniuTrochę brzuch wzdęty i jak bym miała dostać okres nie jest tak źle. .
reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Mi lekarz kazal brac duphaston przez 10 dni od puncji, 2x dziennieJa szybko po punkcji dostalam okres chyba po tygodniu
Podziel się: