reklama
s
super wreszcie dobre wiadomościHejoja dzis 15dpt i beta 2400
U mnie poziom progesteronu trzyma chyba Cyclogest (globulki). Po samym Duphastonie nie miałam takich poziomów.19,80 :/
Biore od soboty progesteron besins doustnie i nic nie podskoczył :/ jutro zadzwonie do lekarza
Zastanawiam się czy iść jeszcze raz sprawdzić betę, z jednej strony ciekawość i uspokojenie, z drugiej pewnie po wizycie każe robić jakieś badania, a te żyły już i tak (po roku prób) mam skute jak durszlak.
Możecie podpowiedzieć czy lekarze zlecali Wam jakieś badania po pierwszej wizycie?
I szuka się ginekologa w rejonie, bo kliniki chyba ciąży nie prowadzą?
Możecie podpowiedzieć czy lekarze zlecali Wam jakieś badania po pierwszej wizycie?
I szuka się ginekologa w rejonie, bo kliniki chyba ciąży nie prowadzą?
Mimi94
Fanka BB :)
a ja napiszę z mojego przykładu. Punkcję miałam w czerwcu i lipcu mogłam mieć transfer ale po tym wszystkim chciałam odpocząć i przełożyliśmy transfer na wrzesień. Dobrze jest odpuścić. Jasne nie w pełni bo musisz pamiętać o lekach ale jednak nie będzie starań j myśli, że może się udało. Musisz myśleć pozytywnie, nastawić się pozytywnie i korzystać z tego czasu. Bo jak się uda to się wszystko zmieni. Trzymamy kciukiHej, jestem już po wizycie. Niestety idziemy protokołem długim, co jest dla mnie dość ciężkie, bo to kolejne miesiące czekania, a tak czekam bez szans na zajście w ciążę od 13 lutego i bardzo się z tym czekaniem źle psychicznie czuję.
Idziemy w długi protokół z uwagi na mój wysoki estradiol. Nasz lekarz chce wyciszyć jajniki. Od nowego cyklu będę przyjmować tabletki anty, 20 września mam wizytę kontrolną i dostanę zastrzyk, po około 14 dniach od niego powinien się zacząć nowy cykl i jeżeli estradiol będzie poniżej 20, to ruszamy ze stymulacją. Czyli tak mniej więcej stymulacja rozpocznie się za dwa miesiące, jeżeli dobrze pójdzie.
Mimi94
cudowna wiadomośćDobra wiadomosc u mnie. Rozwinal sie dodatkowy zarodek w tej 7ej dobie. Takze mamy 2 zarodki.
Mimi94
rewelacja!Hejoja dzis 15dpt i beta 2400
Mimi94
pamiętam, że mi kazała brać dopochwowo bo lepsze wchłanianie. Może Ci Prolutex dołożą19,80 :/
Biore od soboty progesteron besins doustnie i nic nie podskoczył :/ jutro zadzwonie do lekarza
reklama
Podziel się: