Mi pobrano 9 komórek, z czego mieliśmy 7 mrozaczków.Mi pobrano 9. Sądzicie że to mało? Na tą chwilę wiem że mam czekać na okres i odrazu umawiać wizytę.
reklama
5.25 o ile dobrze pamiętamNie wiem od czego to zalezy, moze od amh? Jakie mialas przed punkcja?
Ja rok temu 3,5 a jak badałam pod ivf to wyszlo 6
Jak na to ze zapładniają 6 to akurat
Ja mialam zgode na 10. Wiec moje 19 poszlo do niszczenia
Nie dzwonił - cisza...myślę że może w poniedziałekMysle ze nie. Wazne, aby byly dobre jakosciowo. Mi pobrano 8, z czego sa 2 zarodki. Ciekawe jak będzie u Ciebie. Rozumiem, ze embriolog nie dzwonił.
Devin
Fanka BB :)
To ja sie źle czuje jak nie czuje nic i czasami czekam az mnie tam cos w brzuchu pociagnie, wtedy wiem ze jest okejCiągle boli mnie brzuch, taki kłująco- ciągnący ból. Zaczęło mnie to stresować, nie wytrzymałam i pojechałam sprawdzić beta HCG. 17 dpt - 3716. Ciut wolniej przyrasta niż na samym początku, ale mieści się w normie. Od razu lepiej, uspokoiłam się, że kropek tam jeszcze jest
Devin
Ja nie mam w klinice potwierdzenia ciazy,Devin, umawialaś już wizytę w klinice?
Potwierdzenie ciąży to ostatnia wizyta tam, musimy znaleźć ginekologa w miejscu zamieszkania, prawda?
Umowilam sie do mojej pani z kliniki ale w jej prywatnym gabinecie. No i umowilam sie na dzisiaj wieczor- nie chcialam tak szybko ale pon-sroda jej nie pasuje, ja w czwartek wyjezdzam na 4 dni i bede dopiero za tydzien.
Wiec dzis pewnie malo zobaczymy ale bede spokojniejsza, a sie umowie za tydzien-dwa moze wtedy bedzie juz Bo dzis to chyba za wczesniechociaz na wątkach mamusiowych u dziewczyn widac juz serduszka 5+4, ale u kazdej pewnie inaczej
Devin
Jest pęcherzyk (chyba 7 mm) z pęcherzykiem żółtkowym, wszystko ladnie wyglada, kolejna wizyta 30 sierpnia, wtedy bedzieTo trzymam kciuki i daj znać po wizycie
reklama
Wspaniała wiadomośćJest pęcherzyk (chyba 7 mm) z pęcherzykiem żółtkowym, wszystko ladnie wyglada, kolejna wizyta 30 sierpnia, wtedy bedzie
Podziel się: