reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Ja mam sie zglosic do kliniki po okresie czyli jakos w 6-7 dniu. @Devin Moglabys cos powiedziec jak to u Ciebie wygladalo, bo w sumie to nie wiem czego sie spodziewac i kiedy najlepiej ?
Ja mialam na sztucznym. Z racji ze pobrano 29 komorek (14 czerwca) czekalam na okres po punkcji (tydzien), od okresu bralam anty zeby wyciszyć jajniki.
13 lipca odstawiłam anty, 17 dostalam plamienie i od wtedy estrofem i luteina. I 2 sierpnia transfer

Ja mialam na sztucznym. Z racji ze pobrano 29 komorek (14 czerwca) czekalam na okres po punkcji (tydzien), od okresu bralam anty zeby wyciszyć jajniki.
13 lipca odstawiłam anty, 17 dostalam plamienie i od wtedy estrofem i luteina. I 2 sierpnia transfer
Dziękuje ci za informacje. Po tym co napisalas, mam nadzeje ze moj lekarz wie co robi :) zaczekam na spokojnie na wizyte i wtedy wszystko bedzie jasne.

Mi pobrano 9. Sądzicie że to mało? Na tą chwilę wiem że mam czekać na okres i odrazu umawiać wizytę.
Nie wiem od czego to zalezy, moze od amh? Jakie mialas przed punkcja?
Ja rok temu 3,5 a jak badałam pod ivf to wyszlo 6😳
Jak na to ze zapładniają 6 to akurat😀
Ja mialam zgode na 10. Wiec moje 19 poszlo do niszczenia

reklama
Ciągle boli mnie brzuch, taki kłująco- ciągnący ból. Zaczęło mnie to stresować, nie wytrzymałam i pojechałam sprawdzić beta HCG. 17 dpt - 3716. Ciut wolniej przyrasta niż na samym początku, ale mieści się w normie. Od razu lepiej, uspokoiłam się, że kropek tam jeszcze jest 🤪

Do góry