reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Ja mam sie zglosic do kliniki po okresie czyli jakos w 6-7 dniu. @Devin Moglabys cos powiedziec jak to u Ciebie wygladalo, bo w sumie to nie wiem czego sie spodziewac i kiedy najlepiej ?
Ja mialam na sztucznym. Z racji ze pobrano 29 komorek (14 czerwca) czekalam na okres po punkcji (tydzien), od okresu bralam anty zeby wyciszyć jajniki.
13 lipca odstawiłam anty, 17 dostalam plamienie i od wtedy estrofem i luteina. I 2 sierpnia transfer

Ja mialam na sztucznym. Z racji ze pobrano 29 komorek (14 czerwca) czekalam na okres po punkcji (tydzien), od okresu bralam anty zeby wyciszyć jajniki.
13 lipca odstawiłam anty, 17 dostalam plamienie i od wtedy estrofem i luteina. I 2 sierpnia transfer
Dziękuje ci za informacje. Po tym co napisalas, mam nadzeje ze moj lekarz wie co robi :) zaczekam na spokojnie na wizyte i wtedy wszystko bedzie jasne.

Mi pobrano 9. Sądzicie że to mało? Na tą chwilę wiem że mam czekać na okres i odrazu umawiać wizytę.
Nie wiem od czego to zalezy, moze od amh? Jakie mialas przed punkcja?
Ja rok temu 3,5 a jak badałam pod ivf to wyszlo 6😳
Jak na to ze zapładniają 6 to akurat😀
Ja mialam zgode na 10. Wiec moje 19 poszlo do niszczenia

reklama
Ciągle boli mnie brzuch, taki kłująco- ciągnący ból. Zaczęło mnie to stresować, nie wytrzymałam i pojechałam sprawdzić beta HCG. 17 dpt - 3716. Ciut wolniej przyrasta niż na samym początku, ale mieści się w normie. Od razu lepiej, uspokoiłam się, że kropek tam jeszcze jest 🤪

Do góry