reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Kwas foliowy tez biore.Ja mam brać kwas foliowy i czekać na okres. Kiedy będzie? Ok. 2 tyg.
Wiesz może jak orientacyjnie wygląda ten następny cykl do transferu?Kwas foliowy tez biore.
Sunflowerxxx
Ja mam sie zglosic do kliniki po okresie czyli jakos w 6-7 dniu. @Devin Moglabys cos powiedziec jak to u Ciebie wygladalo, bo w sumie to nie wiem czego sie spodziewac i kiedy najlepiej ?Wiesz może jak orientacyjnie wygląda ten następny cykl do transferu?
Devin
Ja mialam na sztucznym. Z racji ze pobrano 29 komorek (14 czerwca) czekalam na okres po punkcji (tydzien), od okresu bralam anty zeby wyciszyć jajniki.Ja mam sie zglosic do kliniki po okresie czyli jakos w 6-7 dniu. @Devin Moglabys cos powiedziec jak to u Ciebie wygladalo, bo w sumie to nie wiem czego sie spodziewac i kiedy najlepiej ?
13 lipca odstawiłam anty, 17 dostalam plamienie i od wtedy estrofem i luteina. I 2 sierpnia transfer
Sunflowerxxx
Dziękuje ci za informacje. Po tym co napisalas, mam nadzeje ze moj lekarz wie co robi zaczekam na spokojnie na wizyte i wtedy wszystko bedzie jasne.Ja mialam na sztucznym. Z racji ze pobrano 29 komorek (14 czerwca) czekalam na okres po punkcji (tydzien), od okresu bralam anty zeby wyciszyć jajniki.
13 lipca odstawiłam anty, 17 dostalam plamienie i od wtedy estrofem i luteina. I 2 sierpnia transfer
Devin
Nie wiem od czego to zalezy, moze od amh? Jakie mialas przed punkcja?Mi pobrano 9. Sądzicie że to mało? Na tą chwilę wiem że mam czekać na okres i odrazu umawiać wizytę.
Ja rok temu 3,5 a jak badałam pod ivf to wyszlo 6
Jak na to ze zapładniają 6 to akurat
Ja mialam zgode na 10. Wiec moje 19 poszlo do niszczenia
Sunflowerxxx
Mysle ze nie. Wazne, aby byly dobre jakosciowo. Mi pobrano 8, z czego sa 2 zarodki. Ciekawe jak będzie u Ciebie. Rozumiem, ze embriolog nie dzwonił.Mi pobrano 9. Sądzicie że to mało? Na tą chwilę wiem że mam czekać na okres i odrazu umawiać wizytę.
reklama
Ciągle boli mnie brzuch, taki kłująco- ciągnący ból. Zaczęło mnie to stresować, nie wytrzymałam i pojechałam sprawdzić beta HCG. 17 dpt - 3716. Ciut wolniej przyrasta niż na samym początku, ale mieści się w normie. Od razu lepiej, uspokoiłam się, że kropek tam jeszcze jest
Podziel się: