reklama
marzycielko
Fanka BB :)
Chyba nie ma na to rady, trzeba trawić na ten odpowiedni zarodekNo tak. Pogadam z lekarzem na wizycie czy można zwiększyć szanse na zagnieżdżenie. Ciekawe czy coś powie.
A może któraś z Was ma jakieś rady?
Jedna sprawa mnie teraz zastanowiła. Też byłam prowadzona na sztucznym cyklu. Lekarz właśnie mi napisał, że kolejną próbę spróbujemy teraz na cyklu naturalnym.
A z tego co zaczynam analizować, to chyba większość udanych transferów była na cyklu naturalnym?
A z tego co zaczynam analizować, to chyba większość udanych transferów była na cyklu naturalnym?
Badałaś KIR-y? Podobno mają znaczenie przy implantacji. Wczoraj czytałam, że metoda zapłodnienia też jest istotna. Np. PICSI ma większe szanse na powodzenie niż ICSI.Chyba nie ma na to rady, trzeba trawić na ten odpowiedni zarodek
Mi dwóch lekarzy polecało cykl sztuczny. Nie znam jednak statystyk.Jedna sprawa mnie teraz zastanowiła. Też byłam prowadzona na sztucznym cyklu. Lekarz właśnie mi napisał, że kolejną próbę spróbujemy teraz na cyklu naturalnym.
P
paulina7891
Gość
Ja miałam crio na sztucznym. Udał się pierwszy transfer. U mnie problem tkwi w immunologii - za wysokie komórki NK . Miałam intralipid( na nk), accofil ( na genotyp bx), heparynę (wspomagająco), prograf (na NK), progesteron i estrofem.Jedna sprawa mnie teraz zastanowiła. Też byłam prowadzona na sztucznym cyklu. Lekarz właśnie mi napisał, że kolejną próbę spróbujemy teraz na cyklu naturalnym.
marzycielko
ja mialam jeden transfer na cyklu naturalnym a drugi na sztucznymJedna sprawa mnie teraz zastanowiła. Też byłam prowadzona na sztucznym cyklu. Lekarz właśnie mi napisał, że kolejną próbę spróbujemy teraz na cyklu naturalnym.
marzycielko
ja miałam tylko robione badanie kariotypu, w poniedziałek mam zaplanowana wizytę u lekarza i jestem ciekawa czy zleci jakieś dodatkowe badania
reklama
Sunflowerxxx
Ja mam wizytę 24 lipca, i mam nadzieje pod koniec lipca zacząć stymulacje. Także chyba zaczniemy w podobnym czasieJestem po kolejnej wizycie , następna 21.07
Podziel się: