reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

No tak. Pogadam z lekarzem na wizycie czy można zwiększyć szanse na zagnieżdżenie. Ciekawe czy coś powie.
A może któraś z Was ma jakieś rady?

reklama
Jedna sprawa mnie teraz zastanowiła. Też byłam prowadzona na sztucznym cyklu. Lekarz właśnie mi napisał, że kolejną próbę spróbujemy teraz na cyklu naturalnym.
A z tego co zaczynam analizować, to chyba większość udanych transferów była na cyklu naturalnym?

Jedna sprawa mnie teraz zastanowiła. Też byłam prowadzona na sztucznym cyklu. Lekarz właśnie mi napisał, że kolejną próbę spróbujemy teraz na cyklu naturalnym.
A z tego co zaczynam analizować, to chyba większość udanych transferów była na cyklu naturalnym?
Mi dwóch lekarzy polecało cykl sztuczny. Nie znam jednak statystyk.

Ja miałam crio na sztucznym. Udał się pierwszy transfer. U mnie problem tkwi w immunologii - za wysokie komórki NK . Miałam intralipid( na nk), accofil ( na genotyp bx), heparynę (wspomagająco), prograf (na NK), progesteron i estrofem.

ja mialam jeden transfer na cyklu naturalnym a drugi na sztucznym

ja miałam tylko robione badanie kariotypu, w poniedziałek mam zaplanowana wizytę u lekarza i jestem ciekawa czy zleci jakieś dodatkowe badania

reklama
Do góry