reklama
Deess.
Fanka BB :)
moje 7.89AMH 6.50
Skąd to takie wysokiemoje 7.89
Deess.
Fanka BB :)
policystyczne jajnikiSkąd to takie wysokie
Devin
Moderator
Ja bede koniec lipca, punkcje tez tam mialamCzy ktoś z Was transferowana w Gdańsku Invicta - mam jedno pytanko.
Bo wiesz co , wypełniam te wszystkie dokumenty ... , I tam jest wątek że jeśli pacjentka ma powyżej 50 km to jest możliwy nocleg. Przynajmniej na jedną dobe... Wiesz coś może?Ja bede koniec lipca, punkcje tez tam mialam
Tak bo punkcja i transfer robią tylko w GdańskuBo wiesz co , wypełniam te wszystkie dokumenty ... , I tam jest wątek że jeśli pacjentka ma powyżej 50 km to jest możliwy nocleg. Przynajmniej na jedną dobe... Wiesz coś może?
Devin
Moderator
Kurcze nie pomogę bo mieszkam w Gdańsku. A masz opiekuna w klinice?te panie co umawiają na wizyty. Bo mi raz jedna dala mejla do siebie i pisalam do niej zeby umowic/przełożyć wizyte, to moze napisz z zapytaniemZapytałabym ale dopiero za tydzien w poniedzialek bede w klinice na wizycie przed transferemBo wiesz co , wypełniam te wszystkie dokumenty ... , I tam jest wątek że jeśli pacjentka ma powyżej 50 km to jest możliwy nocleg. Przynajmniej na jedną dobe... Wiesz coś może?
reklama
Mam w piątek wizytę więc dopytam tylko jest dużo tych dokumentów i dużo uzupełniania a ja do Gdańska mam ponad 200.Kurcze nie pomogę bo mieszkam w Gdańsku. A masz opiekuna w klinice?te panie co umawiają na wizyty. Bo mi raz jedna dala mejla do siebie i pisalam do niej zeby umowic/przełożyć wizyte, to moze napisz z zapytaniemZapytałabym ale dopiero za tydzien w poniedzialek bede w klinice na wizycie przed transferem
Podziel się: