reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Bez zaskoczenia wynik ujemny
Witaj Marzycielko. Postanowiłam tu na chwilę zajrzeć i sprawdzić co u Was. Myślalam bardzo często, co u Ciebie i czy się udał drugi transfer. A tu takie złe wiadomości. Tak mi przykro. Trzymaj się cieplutko i walcz dalej. Ale myślę, że na razie będziesz miała urlop to sobie odpocznij, zajmij myśli czymś innym bo można oszaleć. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkie przyszłe mamusie 😉👍😉☺️

reklama
Witaj Marzycielko. Postanowiłam tu na chwilę zajrzeć i sprawdzić co u Was. Myślalam bardzo często, co u Ciebie i czy się udał drugi transfer. A tu takie złe wiadomości. Tak mi przykro. Trzymaj się cieplutko i walcz dalej. Ale myślę, że na razie będziesz miała urlop to sobie odpocznij, zajmij myśli czymś innym bo można oszaleć. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkie przyszłe mamusie 😉👍😉☺️
hej :*
na razie czekam na urlop, mam zamiar wyluzować sie na maxa :) a później znowu powrocic do walki :)
a co tam u ciebie słychać ?

Tak smutno to tylko po poronieniu mi było..
Co jest u nas nie tak? Żadna inseminacja nie zdołowała mnie tak negatywny wynik tego transferu.
Mamy jeszcze 6 zarodków.

Tak smutno to tylko po poronieniu mi było..
Co jest u nas nie tak? Żadna inseminacja nie zdołowała mnie tak negatywny wynik tego transferu.
Mamy jeszcze 6 zarodków.
Myślę że ujemna beta po transferze boli bardziej bo człowiek się nastawia że ivf ma duzo skuteczność i patrząc na formu to większości się udaje za pierwszym razem
6 zarodków to super wynik, to jeszcze 6 szans na ciążę :) gorzej mam ja bo my znowu musimy zaczynać od nowa

Myślę że ujemna beta po transferze boli bardziej bo człowiek się nastawia że ivf ma duzo skuteczność i patrząc na formu to większości się udaje za pierwszym razem
6 zarodków to super wynik, to jeszcze 6 szans na ciążę :) gorzej mam ja bo my znowu musimy zaczynać od nowa
Nie wiem czy pamiętasz, ale po pierwszej punkcji (tylko 1 komórka i przerwana procedura) miałam 1 cały cykl przez który wcieralam testosteron (lekarz to zalecił) i po tym punkcja od razu dała inny wynik.

reklama
Nie wiem czy pamiętasz, ale po pierwszej punkcji (tylko 1 komórka i przerwana procedura) miałam 1 cały cykl przez który wcieralam testosteron (lekarz to zalecił) i po tym punkcja od razu dała inny wynik.
Tak pamiętam, u mnie z drugiej punkcji zostało 11 zamrożonych komórek ale my uzyskujemy mało zarodków, teraz z 6 tylko jeden dotrwał do blastocyty

Do góry