reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Bez zaskoczenia wynik ujemny
Witaj Marzycielko. Postanowiłam tu na chwilę zajrzeć i sprawdzić co u Was. Myślalam bardzo często, co u Ciebie i czy się udał drugi transfer. A tu takie złe wiadomości. Tak mi przykro. Trzymaj się cieplutko i walcz dalej. Ale myślę, że na razie będziesz miała urlop to sobie odpocznij, zajmij myśli czymś innym bo można oszaleć. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkie przyszłe mamusie 😉👍😉☺️

reklama
Witaj Marzycielko. Postanowiłam tu na chwilę zajrzeć i sprawdzić co u Was. Myślalam bardzo często, co u Ciebie i czy się udał drugi transfer. A tu takie złe wiadomości. Tak mi przykro. Trzymaj się cieplutko i walcz dalej. Ale myślę, że na razie będziesz miała urlop to sobie odpocznij, zajmij myśli czymś innym bo można oszaleć. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkie przyszłe mamusie 😉👍😉☺️
hej :*
na razie czekam na urlop, mam zamiar wyluzować sie na maxa :) a później znowu powrocic do walki :)
a co tam u ciebie słychać ?

Tak smutno to tylko po poronieniu mi było..
Co jest u nas nie tak? Żadna inseminacja nie zdołowała mnie tak negatywny wynik tego transferu.
Mamy jeszcze 6 zarodków.

Tak smutno to tylko po poronieniu mi było..
Co jest u nas nie tak? Żadna inseminacja nie zdołowała mnie tak negatywny wynik tego transferu.
Mamy jeszcze 6 zarodków.
Myślę że ujemna beta po transferze boli bardziej bo człowiek się nastawia że ivf ma duzo skuteczność i patrząc na formu to większości się udaje za pierwszym razem
6 zarodków to super wynik, to jeszcze 6 szans na ciążę :) gorzej mam ja bo my znowu musimy zaczynać od nowa

Myślę że ujemna beta po transferze boli bardziej bo człowiek się nastawia że ivf ma duzo skuteczność i patrząc na formu to większości się udaje za pierwszym razem
6 zarodków to super wynik, to jeszcze 6 szans na ciążę :) gorzej mam ja bo my znowu musimy zaczynać od nowa
Nie wiem czy pamiętasz, ale po pierwszej punkcji (tylko 1 komórka i przerwana procedura) miałam 1 cały cykl przez który wcieralam testosteron (lekarz to zalecił) i po tym punkcja od razu dała inny wynik.

reklama
Nie wiem czy pamiętasz, ale po pierwszej punkcji (tylko 1 komórka i przerwana procedura) miałam 1 cały cykl przez który wcieralam testosteron (lekarz to zalecił) i po tym punkcja od razu dała inny wynik.
Tak pamiętam, u mnie z drugiej punkcji zostało 11 zamrożonych komórek ale my uzyskujemy mało zarodków, teraz z 6 tylko jeden dotrwał do blastocyty

Do góry