Witaj Marzycielko. Postanowiłam tu na chwilę zajrzeć i sprawdzić co u Was. Myślalam bardzo często, co u Ciebie i czy się udał drugi transfer. A tu takie złe wiadomości. Tak mi przykro. Trzymaj się cieplutko i walcz dalej. Ale myślę, że na razie będziesz miała urlop to sobie odpocznij, zajmij myśli czymś innym bo można oszaleć. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkie przyszłe mamusieBez zaskoczenia wynik ujemny
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
hej :*Witaj Marzycielko. Postanowiłam tu na chwilę zajrzeć i sprawdzić co u Was. Myślalam bardzo często, co u Ciebie i czy się udał drugi transfer. A tu takie złe wiadomości. Tak mi przykro. Trzymaj się cieplutko i walcz dalej. Ale myślę, że na razie będziesz miała urlop to sobie odpocznij, zajmij myśli czymś innym bo można oszaleć. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkie przyszłe mamusie
na razie czekam na urlop, mam zamiar wyluzować sie na maxa a później znowu powrocic do walki
a co tam u ciebie słychać ?
marzycielko
Tyle cię mocno wiem jakie to smutne ale pamiętaj że po każdej burzy wychodzi słońce, nie ma co się poddawać, trzeba sobie popłakać a potem podnieść się i iść po to nasze wymarzone dzieckoWynik beta 0.00
Macie jeszcze zarodki?
marzycielko
Myślę że ujemna beta po transferze boli bardziej bo człowiek się nastawia że ivf ma duzo skuteczność i patrząc na formu to większości się udaje za pierwszym razemTak smutno to tylko po poronieniu mi było..
Co jest u nas nie tak? Żadna inseminacja nie zdołowała mnie tak negatywny wynik tego transferu.
Mamy jeszcze 6 zarodków.
6 zarodków to super wynik, to jeszcze 6 szans na ciążę gorzej mam ja bo my znowu musimy zaczynać od nowa
marzycielko
TakPo nieudanym transferze leki odstawia się od razu wszystkie?
Nie wiem czy pamiętasz, ale po pierwszej punkcji (tylko 1 komórka i przerwana procedura) miałam 1 cały cykl przez który wcieralam testosteron (lekarz to zalecił) i po tym punkcja od razu dała inny wynik.Myślę że ujemna beta po transferze boli bardziej bo człowiek się nastawia że ivf ma duzo skuteczność i patrząc na formu to większości się udaje za pierwszym razem
6 zarodków to super wynik, to jeszcze 6 szans na ciążę gorzej mam ja bo my znowu musimy zaczynać od nowa
reklama
marzycielko
Tak pamiętam, u mnie z drugiej punkcji zostało 11 zamrożonych komórek ale my uzyskujemy mało zarodków, teraz z 6 tylko jeden dotrwał do blastocytyNie wiem czy pamiętasz, ale po pierwszej punkcji (tylko 1 komórka i przerwana procedura) miałam 1 cały cykl przez który wcieralam testosteron (lekarz to zalecił) i po tym punkcja od razu dała inny wynik.
Podziel się: