reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
ja już wczoraj odwiedziłam Pepco i mój mąż sie śmiał ze kupiłam sobie koszule i majtki jak dla starej babci 👩‍🦳😂😂
Ja byłam normalnie ubrana, do punkcji rozebrałam się od pasa w dół i dali mi taką ich zieloną spódniczkę. Po punkcji jak mnie wywozili już byłam w swoich majtkach i spodniach czyli oni mnie ubrali bo nic nie pamiętam 😁😁

Ja byłam normalnie ubrana, do punkcji rozebrałam się od pasa w dół i dali mi taką ich zieloną spódniczkę. Po punkcji jak mnie wywozili już byłam w swoich majtkach i spodniach czyli oni mnie ubrali bo nic nie pamiętam 😁😁
No nie gadaj 😅😅🫣
Ja w zaleceniach mam koszulę nocną, kapciuchy i coś do jedzenia 😉

reklama
No nie gadaj 😅😅🫣
Ja w zaleceniach mam koszulę nocną, kapciuchy i coś do jedzenia 😉
u nas tez teoretycznie trzeba rozebrać sie od pasa w dol a oni dają ci taki strój jak do operacji, jak powiedziałam ze mam koszule nocna to położna powiedziała ze mogę sie przebrać i w sumie dobrze ze sie przebrałam po punkcji musiałam leżeć 2 godz w łóżku wiec było mi wygodnie bez stanika ;p
co do jedzenia to super ze pozwolili ci coś zabrać jak mogla jeść dopiero okolu 3,5 godz po punkcji i u mnie w dzień punkcji (po punkcji) jest jeszcze wizyta w której lekarz mówi ile jest dobrych komórek które zapłodnią, sprawdza endometrium i decyduje o tym czy transfer bedzie za kilka dni czy w następnym cyklu

Do góry