reklama
marzycielko
Fanka BB :)
co sie odwlecze to nie uciecze, lepiej byc lepiej przygotowanym niż ryzykowaćJa już po wizycie. Mamy około 15-16 komórek. Punkcja w piątek o 8. Dzisiaj o 21 zastrzyk z Eutrigu i Decapeptyl.
Niestety też będziemy mieć transfer mrożony, bo mam trochę za wysoki progesteron. :/
P
paulina7891
Gość
Ale jak ładne Ci jeszcze pęcherzyki urosłyco sie odwlecze to nie uciecze, lepiej byc lepiej przygotowanym niż ryzykować
Musimy zaufać lekarzom, oni wiedzą co robią
P
paulina7891
Gość
Ja też już po. U mnie z pęcherzykami bez zmian , doszło kilka nowych, ale te 8 są dominujące.Ja już po wizycie. Mamy około 15-16 komórek. Punkcja w piątek o 8. Dzisiaj o 21 zastrzyk z Eutrigu i Decapeptyl.
Niestety też będziemy mieć transfer mrożony, bo mam trochę za wysoki progesteron. :/
Dziś przyjmuję ovitrelle i eutrig.
W piątek muszę być w klinice o 9:00.
marzycielko
powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki aby wasze pęcherzyki były dojrzale <3
i powodzenia w wytrzymaniu bez jedzenia i picia - dla mnie to bylo najgorsze ;p
Madame JS
Będzie dobrze! Też się jej bałam za pierwszym razem... ale po 3 przygodach stwierdzam, że bardzo fajnie się śpiJa się boję tego znieczulenia, to moja pierwsza narkoza w życiu ze sie nie obudzę haha
Tyle tylko, że do punkcji nie miałam narkozy.
P
paulina7891
Gość
Dziękuję!! Bez jedzenia ogarnę, tyle że na pełnym wku...e będę najwyżej mojemu się oberwie - jakoś trzeba sobie radzić gorzej bez picia, bo ja to lekko ze 3 l wody dziennie pijępowodzenia dziewczyny, trzymam kciuki aby wasze pęcherzyki były dojrzale <3
reklama
P
paulina7891
Gość
Moje myśli teraz tylko przy tym,żeby chociaż z tych 8 pęcherzyków połowa do transferu się nadawałaJa się boję tego znieczulenia, to moja pierwsza narkoza w życiu ze sie nie obudzę haha
Podziel się: