marzycielko
Fanka BB :)
hej, powodzeniaHej dziewczyny! U nas się zaczęło Jestem w połowie stymulacji Początek był trudny, bo dostałam bardzo bolesnych skurczy menstruacyjnych 12 godzin po pierwszym zastrzyku. Czy którejś z Was też się to przydarzyło? Były na tyle silne, że się z mężem wystraszyliśmy i pojechaliśmy do szpitala. Co ostatecznie było głupie, bo skurcze po kilku godzinach przeszły, a rozpętała się dyskusja, czy mogę stymulować dalej. Najgorsze godziny w życiu, bo myślałam że to koniec! Ale jest już wszystko ok! Prawdopodobnie w poniedziałek czeka mnie punkcja.
Podajecie sobie same zastrzyki? Ja się nie potrafię przemóc… Mąż został specjalistą od tego.
u mnie zastrzyki działały bardzo dobrze na miesiączkę, tzn. zawsze podczas okresu towarzysza mi bóle i nie ma dnia w którym nie brałabym tabletek przeciwbólowy w cyklu w którym była stymulacja nie miałam żadnych boli
co do zastrzyku to byly dni w ktorych podawalam sobie sama i były dni w których podwal mi narzeczony ogolnie nie czulam rozniczy moze dlatego ze robienie sobie zastrzyku nie jest dla mnie czymś strasznym