reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
U nas kolejny problem. Mam bakteryjne zapalenie spojówki, ostre zapalenie gardla i nosa i antybiotyk do oka na tydzień... Nie wiem czy w tej sytuacji podejdziemy do procedury w nadchodzącym cyklu 😭😭😭😭

U nas kolejny problem. Mam bakteryjne zapalenie spojówki, ostre zapalenie gardla i nosa i antybiotyk do oka na tydzień... Nie wiem czy w tej sytuacji podejdziemy do procedury w nadchodzącym cyklu 😭😭😭😭
nie martw sie jeżeli nie teraz to za miesiąc :)
u nas jak wszystko dobrze pojdzie do to drugiej procedury podjedziemy w maju lub czerwcu :)

lepiej sie podleczyć i poczekać :)
co sie wlecze to nie uciecze :)

mnie przed sama pukncja zlapala goraczka i wtedy nie wiadomo co robić, bo gorączka nie jest dobra a leków tez za bardzo nie wolno stosować i punkcji tez sie nie da przesunąć...

takze kuruj sie i walcz <3

nie martw sie jeżeli nie teraz to za miesiąc :)
u nas jak wszystko dobrze pojdzie do to drugiej procedury podjedziemy w maju lub czerwcu :)
Dał Ci lekarz jakieś zalecenia na czas do następnej stymulacji?
Ja wcieram ten testosteron. Ciekawe czy to pomoże (bagatela, ta tubka żelu kosztuje 240 zł i mam połowę wyrzucić, bo wcieram tylko pół dawki).

reklama
Hej dziewczyny! U nas się zaczęło 🥰 Jestem w połowie stymulacji 🙏 Początek był trudny, bo dostałam bardzo bolesnych skurczy menstruacyjnych 12 godzin po pierwszym zastrzyku. Czy którejś z Was też się to przydarzyło? Były na tyle silne, że się z mężem wystraszyliśmy i pojechaliśmy do szpitala. Co ostatecznie było głupie, bo skurcze po kilku godzinach przeszły, a rozpętała się dyskusja, czy mogę stymulować dalej. Najgorsze godziny w życiu, bo myślałam że to koniec! 😓 Ale jest już wszystko ok! 🙏 Prawdopodobnie w poniedziałek czeka mnie punkcja.
Podajecie sobie same zastrzyki? Ja się nie potrafię przemóc… 🙈 Mąż został specjalistą od tego.

Do góry