A powiedz, jak się czujesz i kiedy powinnaś mieć miesiączkę? Który jesteś dpt?Ja mam betę jutro i też już czuje taki poziom stresu i adrenaliny, że szok. Tak czy siak, będę czekać na telefon od lekarza gdzieś koło 14-15, bo nie będę miała odwagi sprawdzić wyników.
reklama
A dzwoniłaś już do swojego lekarza?wierze ze wszystko będzie dobrze
tak naprawdę my zrobiłyśmy wszystko co moglysmy aby sie udalo a reszta nie jest zależna od nas
marzycielko
Fanka BB :)
ja dzisiaj dostałam jakiegoś brązowego plamienia może miesiączka przyjdzie kilka dni przed terminem,A dzwoniłaś już do swojego lekarza?
nie dzwoniła do lekarza mam sie umowic na wiyzte po miesiaczce
A leki sama odstawiłaś czy jak?ja dzisiaj dostałam jakiegoś brązowego plamienia może miesiączka przyjdzie kilka dni przed terminem,
nie dzwoniła do lekarza mam sie umowic na wiyzte po miesiaczce
Madzialena.
Zaangażowana w BB
Jestem 9dpt, czuje się bardzo różnie co jakiś czas mam takie jakby skurcze, np. wczoraj wieczorem bolała mnie głowa i bolały mnie piersi tak po bokach, ale generalnie nie czuję za bardzo żadnych objawów (zresztą biore tyle progesteronu, ze nie wiem czy to nie jest powód wszelkich objawów). Miesiaczke powinnam dostać 26 marca (według aplikacji, zazwyczaj to +/- jeden dzień). Ja już sama nie wiem jak się czujęA powiedz, jak się czujesz i kiedy powinnaś mieć miesiączkę? Który jesteś dpt?
marzycielko
tak, na zleceniu miałam napisane ze jak jak beta będzie negatywna to mam odstawić leki, wiec je odstawilam wczorajA leki sama odstawiłaś czy jak?
Ja dzisiaj powinnam dostać miesiączki. I powiem szczerze, że nawet się dobrze czuję. Bez żadnych bóli okołookresowych. Nie wiem czy to dobrze czy źle wróży. Dzisiaj jest mój 12dpt 3 dniowego zarodka. Jestem ciekawa czy test ciążowy by wyszedł?Jestem 9dpt, czuje się bardzo różnie co jakiś czas mam takie jakby skurcze, np. wczoraj wieczorem bolała mnie głowa i bolały mnie piersi tak po bokach, ale generalnie nie czuję za bardzo żadnych objawów (zresztą biore tyle progesteronu, ze nie wiem czy to nie jest powód wszelkich objawów). Miesiaczke powinnam dostać 26 marca (według aplikacji, zazwyczaj to +/- jeden dzień). Ja już sama nie wiem jak się czuję
Madzialena.
Zaangażowana w BB
Myślę, że tak byłby wiarygodny (z pewnością ten czuły, oczywiście najlepiej z porannego moczu). Ja miałam 5dniowy, dlatego wiem, ze moj test tez byłby juz wiarygodny, ale nie mam odwagiJa dzisiaj powinnam dostać miesiączki. I powiem szczerze, że nawet się dobrze czuję. Bez żadnych bóli okołookresowych. Nie wiem czy to dobrze czy źle wróży. Dzisiaj jest mój 12dpt 3 dniowego zarodka. Jestem ciekawa czy test ciążowy by wyszedł?
Madame JS
Ja miałam tylko na 3 dni ;-)Zawsze jest zakaz do wyniku bety
reklama
marzycielko
masz juz wynik ?Ja dzisiaj powinnam dostać miesiączki. I powiem szczerze, że nawet się dobrze czuję. Bez żadnych bóli okołookresowych. Nie wiem czy to dobrze czy źle wróży. Dzisiaj jest mój 12dpt 3 dniowego zarodka. Jestem ciekawa czy test ciążowy by wyszedł?
mysle ze test spokojnie juz pokaze 2 kreseczki
Podziel się: