reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Bardzo, bardzo mi przykro. Płaczę razem z tobą 🥺😢. Wiem, że żadne pocieszania nic dzisiaj nie dadzą, ale ja wierzę, że jeszcze się uda i jak minie rozpacz, to spróbujecie raz jeszcze. Moze za jakiś czas. Bardzo mocno cię przytulam ♥️
Na pewno pojedziemy jeszcze raz do nowej procedury ale myślę że najwcześniej za 3 miesiące bo musimy uzbierać kasę.
Moje serce poraz kolejny się poruszyło, niby jest do tego przyzwyczajone a za każdym razem boli i człowiek się łudzi że tym razem będzie inaczej:(

dzisiaj ja czekam na twoj wynik razem z toba <3
czuje ze bedzie to dobry wynik :)
Bardzo mi przykro kochana 😭. Ale pamiętaj czas goi rany. Odpocznij sobie troszkę i działaj. Na pewno się uda spełnić Twoje marzenie. Trzeba walczyć i się nie poddawać 👊👊👊Jesteś silną kobietką jak my wszystkie zresztą 😉😉. Trzeba wierzyć. Podziwiam Nas wszystkie za tą wolę walki i na pewno dla Ciebie też słoneczko zaświeci 🌅Trzymaj się cieplutko i na razie o tym nie myśl. Przyjdzie na to czas.

reklama
Ja mam betę jutro i też już czuje taki poziom stresu i adrenaliny, że szok. Tak czy siak, będę czekać na telefon od lekarza gdzieś koło 14-15, bo nie będę miała odwagi sprawdzić wyników.

Do góry