Jakie było przed pikami tego nie wiem, do tej pory lekarz trafił zawsze w punkt. Tylko to potwierdzam spadkiem.Nie , nie co dziennie bo widac po wynikach bylo ze daleko do owulacji . Na razie mialam zrobic w czwartek i potem monit i kolejne badania w sobotę . Kolejny monit jutro wiec w zaleznosci co bedzie w usg pewnie znow będę miala zrobić badania. A przed tym jak mialas LH 54 to tez mialas tak niskie jak ja ? Nie wiem czy to moje 5 nie jest za niskie nawet na etapie przed owulacja
reklama
Karo92
Fanka BB :)
Rozumie, dzięki za odpJakie było przed pikami tego nie wiem, do tej pory lekarz trafił zawsze w punkt. Tylko to potwierdzam spadkiem.
E
ewunia209
Gość
I jak? Byłaś na badaniu?Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Od czasu do czasu mam takie kłucia w podbrzuszu. Żadnego plamienia.
Coraz bardziej się stresuje co pokaże beta w poniedziałek
Tak. Wynikj mają być pod wieczór...mega się bojęI jak? Byłaś na badaniu?
E
ewunia209
Gość
Trzymamy kciukiTak. Wynikj mają być pod wieczór...mega się boję
A co u Ciebie ?Tak. Wynikj mają być pod wieczór...mega się boję
E
ewunia209
Gość
Ja idę jutro ogólnie czuję się dobrzeA co u Ciebie ?
Trzymam kciuki ️️Ja idę jutro ogólnie czuję się dobrze
reklama
Dzisiaj poszłam na betę i wyszła 43,70mlu/mlCześć jestem nowa na forum nie mam nikogo z kim mogłabym się podzielić moim dzisiejszym testem. Jestem po transferze 5dniowej blastki, dziś jest mój 6dpt i zrobiłam test sikany. Powiedzcie mi czy też tam widzicie cień cienia ?
Podziel się: