reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Hej dziewczyny, czy na cyklu naturalnym przed crio mialyscie badane hormony ? Trochę się martwię bo u mnie wczoraj 15dc pęcherzyk 19mm prog <0,20 , estradiol 60, lh 5,1 . Jest to cykl po punkcji . Obawiam sie cxy owulacja w ogole nastąpi

Hej dziewczyny, czy na cyklu naturalnym przed crio mialyscie badane hormony ? Trochę się martwię bo u mnie wczoraj 15dc pęcherzyk 19mm prog <0,20 , estradiol 60, lh 5,1 . Jest to cykl po punkcji . Obawiam sie cxy owulacja w ogole nastąpi
LH przez kilka dni pod rząd. U mnie pik był w tym miesiącu w 12 dc, ja mam krótkie cykle 26-28 dni.

Ja tez mam cykle koło 28 dni , lekarz twierdzi ze przez punkcje w poprzednim miesiacu i brane hormony mam przyblokowana przysadke i owulacja bedzie później

Lekarz pewnie wie co mówi. To pewnie może być kwestia najbliższych dni. Masz badać codziennie?
LH było 54 i następnego dnia spadło na 8.
Po punkcji pierwszy transfer miałam na sztucznym i faktycznie estradiol i progesteron badałam. Kolejne na naturalnym to już nie.

Lekarz pewnie wie co mówi. To pewnie może być kwestia najbliższych dni. Masz badać codziennie?
LH było 54 i następnego dnia spadło na 8.
Po punkcji pierwszy transfer miałam na sztucznym i faktycznie estradiol i progesteron badałam. Kolejne na naturalnym to już nie.
Nie , nie co dziennie bo widac po wynikach bylo ze daleko do owulacji . Na razie mialam zrobic w czwartek i potem monit i kolejne badania w sobotę . Kolejny monit jutro wiec w zaleznosci co bedzie w usg pewnie znow będę miala zrobić badania. A przed tym jak mialas LH 54 to tez mialas tak niskie jak ja ? Nie wiem czy to moje 5 nie jest za niskie nawet na etapie przed owulacja

jezli to 6dpt blastki to juz na pewno cos powinno wyjsc :)

co tam u ciebie ?
dawno sie nie odzywalas ?
widze ze nie tylko ja "stara" staraczka jeszcze walcze
Cześć jestem nowa na forum nie mam nikogo z kim mogłabym się podzielić moim dzisiejszym testem. Jestem po transferze 5dniowej blastki, dziś jest mój 6dpt i zrobiłam test sikany. Powiedzcie mi czy też tam widzicie cień cienia ?

Załączniki

• IMG_20231210_123942.jpg
    IMG_20231210_123942.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 89
  • IMG_20231210_124031.jpg
    IMG_20231210_124031.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry