Poczekaj do dnia punkcji......wtedy się dopiero jajka rozpychająojj dziś czuję brzuch i jajniki 6 dzień stymulacji, zaplanowana do wtorku macie jakieś sposoby na ulgę oprócz odpoczynku ?
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
dziewczyny, powoli wracamy do starań <3 niestety nie możemy sie doczekać dofinansowania ponieważ państwo cały czas zmienia termin ogłoszenia wyników.... teoretycznie przełożyli teraz termin na 30.11 ale nie ma 100% gwarancji ze znowu tego nie odwleka bo już odwlekają z tym wynikiem od wrzesnia. Wiec postanowiliśmy ze ostatni raz czekamy na wynik a jak go przesuną to zaczynamy działać na własną rękę, wiąże sie z tym zapożyczenie finansowane ale ja już nie chce czekać.... tym bardziej nie mamy żadnej pewności czy nasza klinika w ogóle wygra ten konkurs.
Musze sie umówić na wizyte kontrola zeby zobaczyc jak wygladam w srodku i na poczatku grudnia startujemy z badaniami immunologicznymi
Musze sie umówić na wizyte kontrola zeby zobaczyc jak wygladam w srodku i na poczatku grudnia startujemy z badaniami immunologicznymi
O wszystko co wam pomogłoTrzymam kciuki’. Pytasz o suplementy? Odżywianie? Czy bardziej medyczne sprawy
Lilli2
Kibicuję Ci i trzymam kciuki mocno, żeby wszystko szło po Twojej myślidziewczyny, powoli wracamy do starań <3 niestety nie możemy sie doczekać dofinansowania ponieważ państwo cały czas zmienia termin ogłoszenia wyników.... teoretycznie przełożyli teraz termin na 30.11 ale nie ma 100% gwarancji ze znowu tego nie odwleka bo już odwlekają z tym wynikiem od wrzesnia. Wiec postanowiliśmy ze ostatni raz czekamy na wynik a jak go przesuną to zaczynamy działać na własną rękę, wiąże sie z tym zapożyczenie finansowane ale ja już nie chce czekać.... tym bardziej nie mamy żadnej pewności czy nasza klinika w ogóle wygra ten konkurs.
Bolilol
przykro mi, że odroczony choć uważam, że warto dmuchać na zimne i lepiej nie ryzykowaćU mnie w środę punkcja. Ale transfer będzie niestety odroczony ze względu na ryzyko hiperstymulacji
Bolilol
trzymam mocno kciuki!dziewczyny, powoli wracamy do starań <3 niestety nie możemy sie doczekać dofinansowania ponieważ państwo cały czas zmienia termin ogłoszenia wyników.... teoretycznie przełożyli teraz termin na 30.11 ale nie ma 100% gwarancji ze znowu tego nie odwleka bo już odwlekają z tym wynikiem od wrzesnia. Wiec postanowiliśmy ze ostatni raz czekamy na wynik a jak go przesuną to zaczynamy działać na własną rękę, wiąże sie z tym zapożyczenie finansowane ale ja już nie chce czekać.... tym bardziej nie mamy żadnej pewności czy nasza klinika w ogóle wygra ten konkurs.
Devin
Tez mialam odroczony, 1,5 msca czekalamale sam dr ktory robil punkcje powiedzial ze musi byc odroczony bo za duze ryzykoU mnie w środę punkcja. Ale transfer będzie niestety odroczony ze względu na ryzyko hiperstymulacji
Devin
Ja na jajca bralam:Dziś drugi dzień stymulacji
Pierwsza stymulacja w tamtym miesiącu i moje pecherzyki nawet nie drgnęły
Bardzo bardzo się martwię jutro wizyta kontrolna
Czy braliście coś przy stymulacji by przebiegła lepiej ?
Koenzym q10
L-karnityna
Witamina D (bo mialam niedobór)
I na zmiane pregna start/pueria uno- ale to biore juz z rok.
reklama
Migotka2021
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny doradźcie proszę , bo ja nic z tego nie rozumiem 10.11 miałam transfer 4 dniowego zarodka . Zrobiłam betę w 8 dniu i wyszło ze nie jestem w ciąży . Dzisiaj sikaniem tez biało . Pisze do kliniki czy mogę odstawić progesteron a oni odpisali mi cyt:” Wykonała Pani badanie beta hCG w 8. dniu po transferze gdy jeszcze
mogło nie dojść do implantacji zarodka.
Specjalnie piszemy pacjentkom, na wypisie po transferze, kiedy
dokładnie mają wykonać badanie hCG.
Pani wg. wypisu powinna wykonać badanie dopiero 27.11. tj. w
przyszły poniedziałek.
Mam nadzieję, że nie odstawiła Pani leków, które przepisaliśmy.
Bardzo proszę wykonać badanie hCG wg. planu tj. 27.11. i nadal
stosować leki.”
mogło nie dojść do implantacji zarodka.
Specjalnie piszemy pacjentkom, na wypisie po transferze, kiedy
dokładnie mają wykonać badanie hCG.
Pani wg. wypisu powinna wykonać badanie dopiero 27.11. tj. w
przyszły poniedziałek.
Mam nadzieję, że nie odstawiła Pani leków, które przepisaliśmy.
Bardzo proszę wykonać badanie hCG wg. planu tj. 27.11. i nadal
stosować leki.”
Podziel się: