Lilli2
Fanka BB :)
Jak samopoczucie przy stymulacji?Świetny wynik
Jestem dzień za Tobą ale podgląd dopiero w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak samopoczucie przy stymulacji?Świetny wynik
Jestem dzień za Tobą ale podgląd dopiero w poniedziałek
Do tej pory takie samo jak bezJak samopoczucie przy stymulacji?
U mnie raz lepiej raz gorzej. Ale to chyba też bardziej wina mojej głowy niż samej stymulacji..Do tej pory takie samo jak bez
A u Ciebie się uspokoiło?
Bardzo mi przykroDziewczyny straciłam nadzieje na ten cykl , 8 dzień po transferze Beta nie drgnęła
Bardzo mi przykro jaka jest Twoja historia? Byłaś kiedy w ciąży? Poronienia ? Diagnozowałaś się gdzieś jeszcze? Immunologia itp?Dziewczyny straciłam nadzieje na ten cykl , 8 dzień po transferze Beta nie drgnęła
Jedna ciąża 16 lat temu , biega i pyskuje endometrioza , adenomioza , partner dobre plemniki na poziomie 2%. Ja 37 lat , partner 28 lat.Bardzo mi przykro jaka jest Twoja historia? Byłaś kiedy w ciąży? Poronienia ? Diagnozowałaś się gdzieś jeszcze? Immunologia itp?
Bardzo mi przykroDziewczyny straciłam nadzieje na ten cykl , 8 dzień po transferze Beta nie drgnęła
O ja Cię , każda ma inną historię i jakie to niezrozumiałe, że nastolatek zaraz będzie dorosły, a przy pragnieniu drugiego tak pod gorke trzymam kciukiJedna ciąża 16 lat temu , biega i pyskuje endometrioza , adenomioza , partner dobre plemniki na poziomie 2%. Ja 37 lat , partner 28 lat