Migotka2021
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki@Devin daję znac, że dzisiejsze USG pokazało ładne endometrium, więc w piątek zabieramy kolejnego Bombelka do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki@Devin daję znac, że dzisiejsze USG pokazało ładne endometrium, więc w piątek zabieramy kolejnego Bombelka do domu
8,5mm i jest ładne, trojlinijneSuper trzymam kciukia ile mm endometrium?
A orientujesz sie ile max powinno miec w dniu transferu?8,5mm i jest ładne, trojlinijne
Kurcze, nie mam pojęcia niestety, ja akurat mam problem z cienkim endo, więc nigdy się nie interesowałam częścią "max". A co, obawiasz się, że możesz wyhodować zbyt dużego grubaska?A orientujesz sie ile max powinno miec w dniu transferu?
Ostatnio jak bylam to mialam 13mm i dr powiedziala ze jest gotowe na przyjęcie zarodka, teraz mysle czy to nie duzoKurcze, nie mam pojęcia niestety, ja akurat mam problem z cienkim endo, więc nigdy się nie interesowałam częścią "max". A co, obawiasz się, że możesz wyhodować zbyt dużego grubaska?
13 to się jeszcze nie wydaje jakoś dużo, ale pewnie warto dopytać na wszelki wypadekOstatnio jak bylam to mialam 13mm i dr powiedziala ze jest gotowe na przyjęcie zarodka, teraz mysle czy to nie duzo
Trzymam kciuki’. Pytasz o suplementy? Odżywianie? Czy bardziej medyczne sprawyDziś drugi dzień stymulacji
Pierwsza stymulacja w tamtym miesiącu i moje pecherzyki nawet nie drgnęły
Bardzo bardzo się martwię jutro wizyta kontrolna
Czy braliście coś przy stymulacji by przebiegła lepiej ?