I co, testujesz w niedzielę?ogólnie tez czuje sie normalnie
co do sennosci to caly ten tydzien chodze spac kolo 20.30 bo o 20.00 mam taki zjazd że nie mysle o niczym innym tylko o tym zeby pojsc spac ;p na co dzień chodzę spać 21-22 także tez nie pozno
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
chyba tak ;pI co, testujesz w niedzielę?
boje sie ;p
To normalne, że jest strach i obawa. Ja przy wcześniejszych transferach też się bałam, nad wynikami bety zanim zobaczyłam to kilka godzin minęło. Tylko wtedy jeszcze miałam mrozaczkiem. Ale strach jest. A teraz to ja niewiem jak ja odczytam wyniki. To był mój ostatni mrozaczek. Masakra jakaś.chyba tak ;p
boje sie ;p
marzycielko
ja tez nie mam żadnych mrozaczkow dlatego mnie to stresujeTo normalne, że jest strach i obawa. Ja przy wcześniejszych transferach też się bałam, nad wynikami bety zanim zobaczyłam to kilka godzin minęło. Tylko wtedy jeszcze miałam mrozaczkiem. Ale strach jest. A teraz to ja niewiem jak ja odczytam wyniki. To był mój ostatni mrozaczek. Masakra jakaś.
pewnie gdybym miala jakis zapas byloby lepiej
Spokojnie, bądźmy dobrej myśli i wierzmy w nasze maleństwaja tez nie mam żadnych mrozaczkow dlatego mnie to stresuje
marzycielko
tak, musimy wierzyć w nasze maluchy <3Spokojnie, bądźmy dobrej myśli i wierzmy w nasze maleństwa
choć jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w ciąży ;p
Wyobrazisz sobie jak będziesz w ciążytak, musimy wierzyć w nasze maluchy <3
choć jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w ciąży ;p
Przepraszam, jesteś w ciąży już kochanaWyobrazisz sobie jak będziesz w ciąży
Madzialena.
Zaangażowana w BB
Hejka Ja dzisiaj wróciłam do pracy i sama nie wiem co myśleć. Wczoraj miałam kłucia w jajnikach (na zmianę, chociaż częściej w lewym ). Ponadto bolała mnie noga i nie mogłam w nocy spać (wiecie, taki ból mięśni nogi, czasami moja babcia mówiła, że to taki "ból na zmianę pogody"), ale wątpię, że to ma związek. Dziś rano też miałam lekkie problemy żołądkowe, ale to chyba lekki stres na powrót do pracy. Ogólnie - boje się rozczarowania, to chyba jest najgorsze. Bóle głowy też mnie trochę męczą.jak sie czujecie ?
macie jakieś podejrzenia czy sie udało czy nie ?
reklama
Madzialena.
Zaangażowana w BB
Mój też jedyny, więc oby "złoty strzał" jak to mówi moja lekarkaja tez nie mam żadnych mrozaczkow dlatego mnie to stresuje
Podziel się: