Jakieś wytyczne dostałaś? Byłaś na wizycie w klinice czy u wybranego ginekologa już?15dpt i pęcherzyk 4.5mm. Wszystko wygląda dobrze
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
byłam u gina gdzie będę prowadziła ciążę. Niestety system jej się zawiesił i nie mogła wystawić skierowania. Mam we wtorek odebrać na badania 1 trymestru i glukoze. I we wtorek też 29.08 mam wizytę w klinice i licze, że ♥ już będzieJakieś wytyczne dostałaś? Byłaś na wizycie w klinice czy u wybranego ginekologa już?
Hej, a mogę wiedzieć co zmieniliście? Jakie różnice między 1 a druga stymulacja i z jakim skutkiem? (jeżeli mogę wiedzieć) I jakie leki dostawałaś? Czy morfologia nasienia prawidłowa czy obniżona? Pozdrawiam serdecznie!z tym AMH to roznie bywam duzo tez zalezy od stymulacji moje jest troszke ponad 1 i dla przykladu przy pierwszej punkcji pobrano mi 6 komorek a przy drugiej 27
Hej dziewczyny, dopiero zaczęłam się interesować tematem invitro ale patrząc na moje wyniki nie wiem czy jest sens umawiać się na wizytę... Mała, jednorozna, szczątkowa macica, genetyczny brak jajników, brak endometrium, czy mam jakiekolwiek szanse na invitro ?
Niecałe dwa tygodnie (chyba po ok. 12 dniach).Wiem że każdy organizm jest inny, ale ile dni po punkcji dostaliście okres ?
Sunflowerxxx
Ja w 12 dniu. Przez 10 dni bralam duphaston, więc to spowolniło.Wiem że każdy organizm jest inny, ale ile dni po punkcji dostaliście okres ?
Sunflowerxxx
Ja mam jutro rano wizytę, czyli to bedzie w 8dc. Mialam przyjsc po zakonczonym okresie. Dam znać co jutro powie. 3dc w Twoim przypadku to nie za wcześnie?Dziś dostałam okres ( 11 dni po punkcji). Wizyta w środę. Wiem tylko że będę miała USG , coś się dowiedzialyscie więcej na wizycie po punkcji?
reklama
Właśnie nie wiem. Miałam napisać jak dostanę okres. Napisałam. Odpowiedź że wizyta w środę o 11.Ja mam jutro rano wizytę, czyli to bedzie w 8dc. Mialam przyjsc po zakonczonym okresie. Dam znać co jutro powie. 3dc w Twoim przypadku to nie za wcześnie?
Podziel się: