reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Przeciez dzis 3 dzien po transferze?

Zarodek moze sie zagnieździć w 3-4 dobie? Nie za wczesnie robisz betę?
Dobrze ze ja nie poszlam w poniedzialek bo by wyszla niska i bym sie martwiła
5 dniowy zarodek zagniezdza się w 1-2dobie po transferze więc liczyłam, że coś drgnie beta. Moze faktycznie za szybko. Nie nastawiam się na tą ciążę bo wiem jakie są szanse jednak nadal liczę że się miło zaskoczę

Wydaje mi ze gdzies na forum czytałam ze Np morfologię wpiszą ze jest 0% a Np jest 0,3% (bo blizej do zera niz do 1%)
A w 0,3 juz mozna znalezc plemniki😄
Moge sie mylić, ostatnio ciagle czytam, zagłębiam w temat i tylko sie denerwuje 😂😂teraz sie denerwuje co wyjdzie w piatek, i juz sie denerwuje ze jak w piatek bedzie dobrze to ze ze musze czekac do 6-7 tyg na serduszko itp itd 🤣
po serduszku się pewnie będziesz denerwować do pierwszych prenatalnych, po pierwszych prenatalnych do ruchów i do połówkowych itd itd 😅 ale oby to całe Twoje denerwowanie się było niepotrzebne :)

reklama
Do góry