reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Ja przeżyłam normalnie, juz kilka dni czulam jajniki i po punkcji ulga, a po nic mi nie dolegało, kazdy organizm inaczej reaguje 😀a pobrano mi 29 jaj😁
ja ledwo chodziłam tak mnie bolały jajniki. Po punkcji leżałam i płakałam tak mnie wszystko bolało. Non stop prosiłam o dodatkowe p/bólowe. 2h leżałam na sali po...

ja ledwo chodziłam tak mnie bolały jajniki. Po punkcji leżałam i płakałam tak mnie wszystko bolało. Non stop prosiłam o dodatkowe p/bólowe. 2h leżałam na sali po...
Ja tez dwie bo tyle kazali, ale na spokojnie po pol h bym mogla isc 😄tez poprosiłam o przeciwbolowe i po kroplowce przeszlo i juz w domu nie bralam bo nie bylo potrzeby.
Ale Np miesiączki mam mega bolesne i 2 dni to musze byc caly dzien na przeciwbólowych😵

Ja tez dwie bo tyle kazali, ale na spokojnie po pol h bym mogla isc 😄tez poprosiłam o przeciwbolowe i po kroplowce przeszlo i juz w domu nie bralam bo nie bylo potrzeby.
Ale Np miesiączki mam mega bolesne i 2 dni to musze byc caly dzien na przeciwbólowych😵
suplementujesz żelazo ?
u mnie miesiaczki byly bolesne podczas jednego okresu zjadalam paczke tabletek przeciwbolowych, zaczelam stosowac zelazo i po 3 miesiacach suplementacji bol znikl do 0 a strasznie sie balam miesiączki podczas stumalacji bo nie wolno brac przeciwbólowych

Jestem po wizycie. Leki do stymulacji przepisane. Mąż poprawa nasienia z 1% na 3 % a teraz 9%. Pani doktor była w szoku co my zrobiliśmy 😅, jedyne do czego mówi że mogła by się doczepić , to moje wysokie amh....
Następna wizyta za tydzień w piątek.
Trzymajcie kciuki ♥️

reklama
Jestem po wizycie. Leki do stymulacji przepisane. Mąż poprawa nasienia z 1% na 3 % a teraz 9%. Pani doktor była w szoku co my zrobiliśmy 😅, jedyne do czego mówi że mogła by się doczepić , to moje wysokie amh....
Następna wizyta za tydzień w piątek.
Trzymajcie kciuki ♥️
Czym poprawiliście nasienie?

Do góry