Ja bym zrobiła btę po urodzinach męża, a co będzie jak się nie uda? Oczywiście życzę Ci jak najlepiej i żeby beta była wysoka. Trzymam kciuki.Ja chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorku
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
to ile w sumie brałas progesteronu?Jak tak czytam to forum to co klinika to inaczej, niektórzy nawet nie robia
Mi mowila ze jak poniżej 10 to mam dołożyć luteinę a ze nie mozna przesadzić to i nawet jak bede miła 11,12,13 to tez mam dołożyć. Jak wiecej to okej, wyszlo mi 19,80
Devin
Moderator
3x 100to ile w sumie brałas progesteronu?
Mimi94
a prolutex?3x 100
Mimi94
No z tym na prezent to może być różnie... Może się okazać najszczęśliwszym dniem ale i bardzo smutnym...Ja bym zrobiła btę po urodzinach męża, a co będzie jak się nie uda? Oczywiście życzę Ci jak najlepiej i żeby beta była wysoka. Trzymam kciuki.
Przy pierwszym zrobiłam wszystko co w mocy by się udało, poszłam na zwolnienie po transferze i cały czas odpoczywalam/leżałam. Uważałam co jem, co pije. A przy drugim poszłam na luza, Leżałam tylko ttiche w dniu tranaferu. Pracowałam normalnie, dzwigalam towar.
Devin
Moderator
Biore luteinea prolutex
Euthyrox na stale
I teraz wieczorem acard
Plus witaminki
Sunflowerxxx
Ja dzis jestem po pierwszym USG i wstepnie lekarz potwierdzil jakies 9 komorek do pobrania. Myślę że nie jest źle Kolejne USG w poniedziałek. Punkcja w jego ocenie za tydzien w czwartek lub piatek, ale o tym zdecydujemy na kolejnej wizycie.
marzycielko
9 to dobry wynik ale pamiętaj ze nie liczy sie ilość ale jakośćJa dzis jestem po pierwszym USG i wstepnie lekarz potwierdzil jakies 9 komorek do pobrania. Myślę że nie jest źle Kolejne USG w poniedziałek. Punkcja w jego ocenie za tydzien w czwartek lub piatek, ale o tym zdecydujemy na kolejnej wizycie.
Sunflowerxxx
Wiem, I mam nadzieje ze beda w porzadku.9 to dobry wynik ale pamiętaj ze nie liczy sie ilość ale jakość
Moje AMH jest bliskie 1,0 wiec jestem zadowolona z wyniku
reklama
Mimi94
o kurcze stymulacja i punkcja... Ja to bardzo kiepsko przeżyłam.. U mnie pobrano 17 z czego 15 było dobrych. Trzymam kciuki aby pięknie rosłyJa dzis jestem po pierwszym USG i wstepnie lekarz potwierdzil jakies 9 komorek do pobrania. Myślę że nie jest źle Kolejne USG w poniedziałek. Punkcja w jego ocenie za tydzien w czwartek lub piatek, ale o tym zdecydujemy na kolejnej wizycie.
Podziel się: