reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Ja chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorku 😂
Ja bym zrobiła btę po urodzinach męża, a co będzie jak się nie uda? Oczywiście życzę Ci jak najlepiej i żeby beta była wysoka. Trzymam kciuki.

reklama
Jak tak czytam to forum to co klinika to inaczej, niektórzy nawet nie robia🤭
Mi mowila ze jak poniżej 10 to mam dołożyć luteinę a ze nie mozna przesadzić to i nawet jak bede miła 11,12,13 to tez mam dołożyć. Jak wiecej to okej, wyszlo mi 19,80🎈
to ile w sumie brałas progesteronu?

Ja bym zrobiła btę po urodzinach męża, a co będzie jak się nie uda? Oczywiście życzę Ci jak najlepiej i żeby beta była wysoka. Trzymam kciuki.
No z tym na prezent to może być różnie... Może się okazać najszczęśliwszym dniem ale i bardzo smutnym...

Przy pierwszym zrobiłam wszystko co w mocy by się udało, poszłam na zwolnienie po transferze i cały czas odpoczywalam/leżałam. Uważałam co jem, co pije. A przy drugim poszłam na luza, Leżałam tylko ttiche w dniu tranaferu. Pracowałam normalnie, dzwigalam towar.

Ja dzis jestem po pierwszym USG i wstepnie lekarz potwierdzil jakies 9 komorek do pobrania. Myślę że nie jest źle :) Kolejne USG w poniedziałek. Punkcja w jego ocenie za tydzien w czwartek lub piatek, ale o tym zdecydujemy na kolejnej wizycie.

reklama
Ja dzis jestem po pierwszym USG i wstepnie lekarz potwierdzil jakies 9 komorek do pobrania. Myślę że nie jest źle :) Kolejne USG w poniedziałek. Punkcja w jego ocenie za tydzien w czwartek lub piatek, ale o tym zdecydujemy na kolejnej wizycie.
o kurcze stymulacja i punkcja... Ja to bardzo kiepsko przeżyłam.. U mnie pobrano 17 z czego 15 było dobrych. Trzymam kciuki aby pięknie rosły 😁

Do góry