reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Jestem dzien po takze we wtorek sie dowiem🤣
sorki, nie dam rady nadrobić poprzednich stron. No to trzymam kciuki. Poprzednio test mi wyszedl 5dpt i to robiony wieczorem a od początku czułam, że się udało. Miałaś badany progesteron w dniu transferu albo dzień wcześniej?

sorki, nie dam rady nadrobić poprzednich stron. No to trzymam kciuki. Poprzednio test mi wyszedl 5dpt i to robiony wieczorem a od początku czułam, że się udało. Miałaś badany progesteron w dniu transferu albo dzień wcześniej?
tak dzien wczesniej progesteron 19,80.
A Ty? W klinice mowili ze jak dzien przed bedzie 13 i mniej to dorzucić luteinę wiec zostawilam tyle ile bralam

Ja chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorku 😂

tak dzien wczesniej progesteron 19,80.
A Ty? W klinice mowili ze jak dzien przed bedzie 13 i mniej to dorzucić luteinę wiec zostawilam tyle ile bralam
właśnie nie pamiętam czy miałam badany przed ostatnim. To było w 10.21 więc nie pamiętam. Nic mi nie mówił, że będzie badany w dniu transferu ani, że mam zbadać dzień przed.

Z tego co czytałam to właśnie kliniki obstawiają lekami i powinno to wystarczyc i nie robią badania przed.

Czytałam na str Novum chyba i było, że powienien być ok 25ng/ml w dniu transferu jeżeli jest mniejszy to należy przesunąć transfer.

Gdzieś na forum dziewczyna pisała, że miałaś 23 i jej zrobili bo klikia od 21 robiła.

Więc różnie to bywa.. Za wysoki być nie może a im wyższy tym lepiej

Ja chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorku 😂
skoro mi 5dpt wieczorem wyszedł test to na bank beta powinna być dużo wyższa

Właśnie oszukałam maila z wynikiem proga w dniu tranaferu. 19.52ng/ml... Z EmbryoGlue.. nieudany

Ale klinika odpisała, że ma być powyżej 8ng/ml

właśnie nie pamiętam czy miałam badany przed ostatnim. To było w 10.21 więc nie pamiętam. Nic mi nie mówił, że będzie badany w dniu transferu ani, że mam zbadać dzień przed.

Z tego co czytałam to właśnie kliniki obstawiają lekami i powinno to wystarczyc i nie robią badania przed.

Czytałam na str Novum chyba i było, że powienien być ok 25ng/ml w dniu transferu jeżeli jest mniejszy to należy przesunąć transfer.

Gdzieś na forum dziewczyna pisała, że miałaś 23 i jej zrobili bo klikia od 21 robiła.

Więc różnie to bywa.. Za wysoki być nie może a im wyższy tym lepiej
Mój lekarz powiedział, że do transferu ma być od 9,4 prog …

reklama
Do góry