Devin
Moderator
Jestem dzien po takze we wtorek sie dowiemi udało się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem dzien po takze we wtorek sie dowiemi udało się?
sorki, nie dam rady nadrobić poprzednich stron. No to trzymam kciuki. Poprzednio test mi wyszedl 5dpt i to robiony wieczorem a od początku czułam, że się udało. Miałaś badany progesteron w dniu transferu albo dzień wcześniej?Jestem dzien po takze we wtorek sie dowiem
tak dzien wczesniej progesteron 19,80.sorki, nie dam rady nadrobić poprzednich stron. No to trzymam kciuki. Poprzednio test mi wyszedl 5dpt i to robiony wieczorem a od początku czułam, że się udało. Miałaś badany progesteron w dniu transferu albo dzień wcześniej?
Ja chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorkusorki, nie dam rady nadrobić poprzednich stron. No to trzymam kciuki. Poprzednio test mi wyszedl 5dpt i to robiony wieczorem a od początku czułam, że się udało. Miałaś badany progesteron w dniu transferu albo dzień wcześniej?
właśnie nie pamiętam czy miałam badany przed ostatnim. To było w 10.21 więc nie pamiętam. Nic mi nie mówił, że będzie badany w dniu transferu ani, że mam zbadać dzień przed.tak dzien wczesniej progesteron 19,80.
A Ty? W klinice mowili ze jak dzien przed bedzie 13 i mniej to dorzucić luteinę wiec zostawilam tyle ile bralam
skoro mi 5dpt wieczorem wyszedł test to na bank beta powinna być dużo wyższaJa chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorku
Mój lekarz powiedział, że do transferu ma być od 9,4 prog …właśnie nie pamiętam czy miałam badany przed ostatnim. To było w 10.21 więc nie pamiętam. Nic mi nie mówił, że będzie badany w dniu transferu ani, że mam zbadać dzień przed.
Z tego co czytałam to właśnie kliniki obstawiają lekami i powinno to wystarczyc i nie robią badania przed.
Czytałam na str Novum chyba i było, że powienien być ok 25ng/ml w dniu transferu jeżeli jest mniejszy to należy przesunąć transfer.
Gdzieś na forum dziewczyna pisała, że miałaś 23 i jej zrobili bo klikia od 21 robiła.
Więc różnie to bywa.. Za wysoki być nie może a im wyższy tym lepiej
Jak tak czytam to forum to co klinika to inaczej, niektórzy nawet nie robiaMój lekarz powiedział, że do transferu ma być od 9,4 prog …