reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Jestem dzien po takze we wtorek sie dowiem🤣
sorki, nie dam rady nadrobić poprzednich stron. No to trzymam kciuki. Poprzednio test mi wyszedl 5dpt i to robiony wieczorem a od początku czułam, że się udało. Miałaś badany progesteron w dniu transferu albo dzień wcześniej?

sorki, nie dam rady nadrobić poprzednich stron. No to trzymam kciuki. Poprzednio test mi wyszedl 5dpt i to robiony wieczorem a od początku czułam, że się udało. Miałaś badany progesteron w dniu transferu albo dzień wcześniej?
tak dzien wczesniej progesteron 19,80.
A Ty? W klinice mowili ze jak dzien przed bedzie 13 i mniej to dorzucić luteinę wiec zostawilam tyle ile bralam

Ja chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorku 😂

tak dzien wczesniej progesteron 19,80.
A Ty? W klinice mowili ze jak dzien przed bedzie 13 i mniej to dorzucić luteinę wiec zostawilam tyle ile bralam
właśnie nie pamiętam czy miałam badany przed ostatnim. To było w 10.21 więc nie pamiętam. Nic mi nie mówił, że będzie badany w dniu transferu ani, że mam zbadać dzień przed.

Z tego co czytałam to właśnie kliniki obstawiają lekami i powinno to wystarczyc i nie robią badania przed.

Czytałam na str Novum chyba i było, że powienien być ok 25ng/ml w dniu transferu jeżeli jest mniejszy to należy przesunąć transfer.

Gdzieś na forum dziewczyna pisała, że miałaś 23 i jej zrobili bo klikia od 21 robiła.

Więc różnie to bywa.. Za wysoki być nie może a im wyższy tym lepiej

Ja chyba testów nie bede robic. W poniedzialek maz ma urodziny i Chcialabym zrobic mu prezent i pewnie pojde na betę. Myslisz ze wyjdzie juz beta 5dpt 5 dniowego zarodka? Nie chce zeby wyszla rowno 5 bo nie zasne do wtorku 😂
skoro mi 5dpt wieczorem wyszedł test to na bank beta powinna być dużo wyższa

Właśnie oszukałam maila z wynikiem proga w dniu tranaferu. 19.52ng/ml... Z EmbryoGlue.. nieudany

Ale klinika odpisała, że ma być powyżej 8ng/ml

właśnie nie pamiętam czy miałam badany przed ostatnim. To było w 10.21 więc nie pamiętam. Nic mi nie mówił, że będzie badany w dniu transferu ani, że mam zbadać dzień przed.

Z tego co czytałam to właśnie kliniki obstawiają lekami i powinno to wystarczyc i nie robią badania przed.

Czytałam na str Novum chyba i było, że powienien być ok 25ng/ml w dniu transferu jeżeli jest mniejszy to należy przesunąć transfer.

Gdzieś na forum dziewczyna pisała, że miałaś 23 i jej zrobili bo klikia od 21 robiła.

Więc różnie to bywa.. Za wysoki być nie może a im wyższy tym lepiej
Mój lekarz powiedział, że do transferu ma być od 9,4 prog …

reklama
Do góry