reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Mój pierwszy transfer był z EmbryoGlue i był nie udany. Drugi był bez i udany i teraz lekarz (niestety inny niż dotychczas) z góry założył, że robimy z. Odmówiłam ale cały czas się zastanawiam
zrob tak jak ty uważasz, szczerze to nie sadze ze embryglue ma jakieś większe znaczenie podczas transferu jezeli zarodek ma sie zagniezdzic to da rade bez tego

Nie, nie ma tutaj takich luksusów ;-)
Oba transfery udane.
właśnie pytanie czy to aby na pewno luksus czy kit. Lekarz u którego byłam od razu założył, że bierzemy EmbryoGlue jednak gdy spytałam go czy są realne szanse na to, że to pomoże powiedział, że nie. Nie ma jednoznacznych wyników które by sugerował, że po użyciu 100% się udaje. Jednej pomoze innej nie a być może nawet utrudni.. Więc to takie chyba nie do końca sprawdzone

właśnie pytanie czy to aby na pewno luksus czy kit. Lekarz u którego byłam od razu założył, że bierzemy EmbryoGlue jednak gdy spytałam go czy są realne szanse na to, że to pomoże powiedział, że nie. Nie ma jednoznacznych wyników które by sugerował, że po użyciu 100% się udaje. Jednej pomoze innej nie a być może nawet utrudni.. Więc to takie chyba nie do końca sprawdzone
Nic ci nie da 100% gwarancji, u mnie oba transfery z embryoglue i oba nie udane

reklama
Do góry