Nie. Dzisiaj mija rok od ujemnej bety .i udany?
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Mój pierwszy transfer był z EmbryoGlue i był nie udany. Drugi był bez i udany i teraz lekarz (niestety inny niż dotychczas) z góry założył, że robimy z. Odmówiłam ale cały czas się zastanawiamNie. Dzisiaj mija rok od ujemnej bety .
marzycielko
zrob tak jak ty uważasz, szczerze to nie sadze ze embryglue ma jakieś większe znaczenie podczas transferu jezeli zarodek ma sie zagniezdzic to da rade bez tegoMój pierwszy transfer był z EmbryoGlue i był nie udany. Drugi był bez i udany i teraz lekarz (niestety inny niż dotychczas) z góry założył, że robimy z. Odmówiłam ale cały czas się zastanawiam
Devin
Moderator
Ja mialamBierzecie EmbryoGlue przy transferze?
Mimi94
i udało się?Ja mialam
Madame JS
Nie, nie ma tutaj takich luksusów ;-)Bierzecie EmbryoGlue przy transferze?
Oba transfery udane.
Mimi94
właśnie pytanie czy to aby na pewno luksus czy kit. Lekarz u którego byłam od razu założył, że bierzemy EmbryoGlue jednak gdy spytałam go czy są realne szanse na to, że to pomoże powiedział, że nie. Nie ma jednoznacznych wyników które by sugerował, że po użyciu 100% się udaje. Jednej pomoze innej nie a być może nawet utrudni.. Więc to takie chyba nie do końca sprawdzoneNie, nie ma tutaj takich luksusów ;-)
Oba transfery udane.
marzycielko
Nic ci nie da 100% gwarancji, u mnie oba transfery z embryoglue i oba nie udanewłaśnie pytanie czy to aby na pewno luksus czy kit. Lekarz u którego byłam od razu założył, że bierzemy EmbryoGlue jednak gdy spytałam go czy są realne szanse na to, że to pomoże powiedział, że nie. Nie ma jednoznacznych wyników które by sugerował, że po użyciu 100% się udaje. Jednej pomoze innej nie a być może nawet utrudni.. Więc to takie chyba nie do końca sprawdzone
reklama
Mimi94
to spróbuj bez jak będziesz jeszcze raz podchodzilaNic ci nie da 100% gwarancji, u mnie oba transfery z embryoglue i oba nie udane
Podziel się: