reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Cześć dziewczyny, niestety nie zacznę w tym miesiącu procedury, bo musialabym zrezygnowac z dofinansowania dla miasta Warszawy. Zawsze to jakieś 6k, wiec z mężem uznalismy, ze wstrzymamy sie miesiac. W tym czasie musimy powtorzyc większość badan bo wszystkie byly robione w styczniu i właśnie mija pół roku. Dodatkowo ostatnie 2 cykle bylam na stymulacji przed iui, wiec lekarz i tak sugerowal odpoczynek. Pozostanę jednak z Wami na grupie i będę Wam kibicować 👍👍👍

@marzycielko jak samopoczucie? Jak się czujesz?
Czuje się dobrze i normalnie chyba 😛
Czasami wydaje mi się że moje perfumy zrobiły się cięższe i czasami mi przeszkadzają ale nie doszukuje się jakichkolwiek objawów :)
Dzisiaj 5dpt jeszcze 5 i chyba będę testować
Moja głowa cały czas się bije z myślami raz wierzę że to właśnie ten zarodek którego pragniemy a raz że to nie może się udać, dzisiaj mi się nawet śniło że dostałam okresu a koleżanka do mnie mówi że to może plamienie implantacyjne a ja do niej mówię że nie do mam bardzo dużo krwi
Martwię się również co będzie jak się okaże że poraz kolejny sie nie udało, nie wiem czy dam radę podejść jeszcze raz do tego wszystkiego, skąd znowu wezmę kasę na to wszystko i co jak się okaże że znowu uzyskamy tylko jeden zarodek

Czuje się dobrze i normalnie chyba 😛
Czasami wydaje mi się że moje perfumy zrobiły się cięższe i czasami mi przeszkadzają ale nie doszukuje się jakichkolwiek objawów :)
Dzisiaj 5dpt jeszcze 5 i chyba będę testować
Moja głowa cały czas się bije z myślami raz wierzę że to właśnie ten zarodek którego pragniemy a raz że to nie może się udać, dzisiaj mi się nawet śniło że dostałam okresu a koleżanka do mnie mówi że to może plamienie implantacyjne a ja do niej mówię że nie do mam bardzo dużo krwi
Martwię się również co będzie jak się okaże że poraz kolejny sie nie udało, nie wiem czy dam radę podejść jeszcze raz do tego wszystkiego, skąd znowu wezmę kasę na to wszystko i co jak się okaże że znowu uzyskamy tylko jeden zarodek
Nie martw się na zapas, spróbuj wyłączyć głowę, włącz sobie jakieś romansidło i popijaj mleczko czy coś 😘

reklama
Do góry