Devin
Fanka BB :)
To moze bedziemy miec transfer w podobnym terminieUmówiłam się na sobotę rano takze mam nadzieję że zacznę serię zastrzyków.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze bedziemy miec transfer w podobnym terminieUmówiłam się na sobotę rano takze mam nadzieję że zacznę serię zastrzyków.
WarszawaDo której Gamety jeździsz?
Mam taką nadzieję ale to mój lekarz oceni , dam znac w sobote.To moze bedziemy miec transfer w podobnym terminie
Czuje się dobrze i normalnie chyba@marzycielko jak samopoczucie? Jak się czujesz?
Nie martw się na zapas, spróbuj wyłączyć głowę, włącz sobie jakieś romansidło i popijaj mleczko czy cośCzuje się dobrze i normalnie chyba
Czasami wydaje mi się że moje perfumy zrobiły się cięższe i czasami mi przeszkadzają ale nie doszukuje się jakichkolwiek objawów
Dzisiaj 5dpt jeszcze 5 i chyba będę testować
Moja głowa cały czas się bije z myślami raz wierzę że to właśnie ten zarodek którego pragniemy a raz że to nie może się udać, dzisiaj mi się nawet śniło że dostałam okresu a koleżanka do mnie mówi że to może plamienie implantacyjne a ja do niej mówię że nie do mam bardzo dużo krwi
Martwię się również co będzie jak się okaże że poraz kolejny sie nie udało, nie wiem czy dam radę podejść jeszcze raz do tego wszystkiego, skąd znowu wezmę kasę na to wszystko i co jak się okaże że znowu uzyskamy tylko jeden zarodek
Staram się ale nie jest to łatwe, ciężko uwierzyć po 3 latach starań że to może się udaćNie martw się na zapas, spróbuj wyłączyć głowę, włącz sobie jakieś romansidło i popijaj mleczko czy coś
Domyślam się, że masz milion myśli w głowie, ale jak opadną emocje porozmawiaj z lekarzem, może coś warto zmodyfikować... Jeśli tylko starczy sił i pieniędzy walcz! Życzę Ci dużo siły.Dzisiaj 8dpt a na sikancu tylko jedna kreska myślę że betą to tylko formalność