Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Dziękuję za tę istotną informację, nie wiedziałem tegoWarto zgłosić się na początku cyklu, bo jeżeli zdecydujecie się na in vitro to od 2dc zaczyna się brać zastrzyki do stymulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za tę istotną informację, nie wiedziałem tegoWarto zgłosić się na początku cyklu, bo jeżeli zdecydujecie się na in vitro to od 2dc zaczyna się brać zastrzyki do stymulacji
Ja od jutra zaczynam brać leki. Niebawem pierwsza punkcja.Cześć dziewczyny. Jestem po 4 iui, niestety nieskutecznej takze w tym cyklu zamierzam podejsc / rozpoczac procedure do in vitro. Czekam jeszcze na okres, ale Beta negatywna. Czy ktos z grupy rowniez zamierza rozpoczac niebawem procedure?
Hmmm jak juz mialam wszystkie badania to 1dc mialam przyjsc rano na krew i popołudniu na wizyte- przepisała mi stymulację. Stymulacji mialam 8 dni, 8 dnia kontrola- kazala odstawić i 11 dnia mialam punkcję -mamy 8 zarodków 5 i 6 dniowychWow, ale dużo ja jestem zapisana w Gamecie I tam mialam robione wszystkie badania do iui, tez ich sporo jest i sa nadal wazne. Ostatnio lekarz mi powiedział, ze jak sie znowu nie uda, to mozemy przystapic do invitro nawet w kolejnym cyklu, mam zadzwonic do niego w 1dc (jeszcze czekam na okres), to ustalimy co robimy dalej i kiedy mam sie pojawic u niego. Do tej pory wszystkie zlecone badania wychodziły bardzo dobrze i niestety nie wiadomo gdzie szukać przyczyny. Zastanawiam sie czy powinnam sie zglosic juz po okresie czy moze w 2-3 dc? Jak to bylo w Twoim przypadku?
I jaki wynik?Dzięki bardzo . Jutro decydujący dzień wiec zobaczymy co przyniesie.
A w którym dniu cyklu zaczynasz brac leki?Ja od jutra zaczynam brać leki. Niebawem pierwsza punkcja.
Świetny wynik! Dziękuję za tak cenne informacje.Hmmm jak juz mialam wszystkie badania to 1dc mialam przyjsc rano na krew i popołudniu na wizyte- przepisała mi stymulację. Stymulacji mialam 8 dni, 8 dnia kontrola- kazala odstawić i 11 dnia mialam punkcję -mamy 8 zarodków 5 i 6 dniowych
Idz do lekarza i daj znac co i jakŚwietny wynik! Dziękuję za tak cenne informacje.
Umówiłam się na sobotę rano takze mam nadzieję że zacznę serię zastrzyków.Idz do lekarza i daj znac co i jak
W 2dcA w którym dniu cyklu zaczynasz brac leki?
Do której Gamety jeździsz?Umówiłam się na sobotę rano takze mam nadzieję że zacznę serię zastrzyków.