reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Wow, ale dużo :) ja jestem zapisana w Gamecie I tam mialam robione wszystkie badania do iui, tez ich sporo jest i sa nadal wazne. Ostatnio lekarz mi powiedział, ze jak sie znowu nie uda, to mozemy przystapic do invitro nawet w kolejnym cyklu, mam zadzwonic do niego w 1dc (jeszcze czekam na okres), to ustalimy co robimy dalej i kiedy mam sie pojawic u niego. Do tej pory wszystkie zlecone badania wychodziły bardzo dobrze i niestety nie wiadomo gdzie szukać przyczyny. Zastanawiam sie czy powinnam sie zglosic juz po okresie czy moze w 2-3 dc? Jak to bylo w Twoim przypadku? :)
Hmmm jak juz mialam wszystkie badania to 1dc mialam przyjsc rano na krew i popołudniu na wizyte- przepisała mi stymulację. Stymulacji mialam 8 dni, 8 dnia kontrola- kazala odstawić i 11 dnia mialam punkcję -mamy 8 zarodków 5 i 6 dniowych 😃

Hmmm jak juz mialam wszystkie badania to 1dc mialam przyjsc rano na krew i popołudniu na wizyte- przepisała mi stymulację. Stymulacji mialam 8 dni, 8 dnia kontrola- kazala odstawić i 11 dnia mialam punkcję -mamy 8 zarodków 5 i 6 dniowych 😃
Świetny wynik! Dziękuję za tak cenne informacje.

reklama
Do góry