A jaki protokół miałaś ? Krótki czy długi?
Krótki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki protokół miałaś ? Krótki czy długi?
Jakie leki bierzesz?Teoretycznie lekarz każe za 14 dni, ale myślę że koło 10 dnia już zrobię nie chce też zrobić za szybko żeby potem nie mieć wątpliwości
Biorę estrofem, heparynę, progesteron dopochwowo i doustnie oraz luteinę, L4 mam do końca tygodniaJakie leki bierzesz?
Jak długo planujesz odpoczywać w domu? Lekarz Ci coś doradzał?
Przygotowuję się do transferu, też mam estrofem 3x1, a od jutra mam zacząć brać Duphaston doustnie 3x1 i też ten dopochwowy 2x1. A badania robiłam w poniedziałek i estrogen 191,00 i progesteron 0,10.Biorę estrofem, heparynę, progesteron dopochwowo i doustnie oraz luteinę, L4 mam do końca tygodnia
Lekarz tak ogólnie powiedział żeby się nie przemęczać i wsumie tyle
Jutro mam zbadać progesteron
A u ciebie jak wygląda sytuacja ?
hej, dziękuję ze pytasz@Blue1996 a jak twoje TSH? Zmienił Ci lekarz dawkowanie?
Cześć!Cześć dziewczyny. Jestem po 4 iui, niestety nieskutecznej takze w tym cyklu zamierzam podejsc / rozpoczac procedure do in vitro. Czekam jeszcze na okres, ale Beta negatywna. Czy ktos z grupy rowniez zamierza rozpoczac niebawem procedure?
Wow, ale dużo ja jestem zapisana w Gamecie I tam mialam robione wszystkie badania do iui, tez ich sporo jest i sa nadal wazne. Ostatnio lekarz mi powiedział, ze jak sie znowu nie uda, to mozemy przystapic do invitro nawet w kolejnym cyklu, mam zadzwonic do niego w 1dc (jeszcze czekam na okres), to ustalimy co robimy dalej i kiedy mam sie pojawic u niego. Do tej pory wszystkie zlecone badania wychodziły bardzo dobrze i niestety nie wiadomo gdzie szukać przyczyny. Zastanawiam sie czy powinnam sie zglosic juz po okresie czy moze w 2-3 dc? Jak to bylo w Twoim przypadku?Cześć!
Ja mialam punkcję w tym miesiacu ale z racji ryzyka hiperstymulacji (pobrano mi 29 jajek) mam odroczony transfer na koniec lipca/poczatek sierpnia.
A mialas juz wizyte w kierunku in vitro/ masz jakies badania?
Warto zgłosić się na początku cyklu, bo jeżeli zdecydujecie się na in vitro to od 2dc zaczyna się brać zastrzyki do stymulacjiWow, ale dużo ja jestem zapisana w Gamecie I tam mialam robione wszystkie badania do iui, tez ich sporo jest i sa nadal wazne. Ostatnio lekarz mi powiedział, ze jak sie znowu nie uda, to mozemy przystapic do invitro nawet w kolejnym cyklu, mam zadzwonic do niego w 1dc (jeszcze czekam na okres), to ustalimy co robimy dalej i kiedy mam sie pojawic u niego. Do tej pory wszystkie zlecone badania wychodziły bardzo dobrze i niestety nie wiadomo gdzie szukać przyczyny. Zastanawiam sie czy powinnam sie zglosic juz po okresie czy moze w 2-3 dc? Jak to bylo w Twoim przypadku?