Lilli2
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro przytulam Cię mocno i życzę dużo siłyDzisiaj 8dpt a na sikancu tylko jedna kreska myślę że betą to tylko formalność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro przytulam Cię mocno i życzę dużo siłyDzisiaj 8dpt a na sikancu tylko jedna kreska myślę że betą to tylko formalność
mam jeszcze 10 zamrożonych moich komórek wiec pewnie kiedyś do nich podejdę, tylko w naszym przypadku to z 10 komórek może uzyskamy max 2 zarodki...Domyślam się, że masz milion myśli w głowie, ale jak opadną emocje porozmawiaj z lekarzem, może coś warto zmodyfikować... Jeśli tylko starczy sił i pieniędzy walcz! Życzę Ci dużo siły.
na bete mam isc w czwartek, dzisiaj juz 8dpt z tego co pisala mi znajoma to na czulym tescie powinno juz cos wyjsc, kolezanka jak mi wyslala zdjecie swoich testow to u niej juz w 5dpt. bylo widac cien cienia a w 8dtp byla juz ladnie widoczna kreska@marzycielko ale Ty idź na betę, na sikańca to nie za wcześnie trochę?
Po stresujesz się sikańcem, trzeba było iść na betę , wykazała by juz coś, nadal trzymam kciuki,Dzisiaj 8dpt a na sikancu tylko jedna kreska myślę że betą to tylko formalność
ja tez robiłam facelle@marzycielko proszę się nie załamywać mi na teście Facelle 8dpt wyszedł meeeega cień cienia a beta była 118, leć na betę i nie przejmuj się sikańcem!
Ja 7dpt miałam betę 49, a na drugi dzień na niby super czułym sikancu ja nie widziałam nic. Koleżanki dostrzegały jakiś tam cień cienia. Trzymam mooocno kciuki!!!ja tez robiłam facelle
jutro rano polecę na betę
@Kaja356 a możesz opowiedzieć coś więcej o adopcji komórek, jak to wygląda z Twojej perspektywy? Adoptowaliscie tylko komórki czy już zarodki?Po stresujesz się sikańcem, trzeba było iść na betę , wykazała by juz coś, nadal trzymam kciuki,
Wiem co czujesz bo sama jestem po dwóch transferach z zerową betą, w pierwszej procedurze tez miałam tylko 1 zarodek . Teraz mieliśmy dwa ale to z adopcji komorek bo z moich nic nie uzyskaliśmy, przed ostatnim transferem badamy immunologię