reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Domyślam się, że masz milion myśli w głowie, ale jak opadną emocje porozmawiaj z lekarzem, może coś warto zmodyfikować... Jeśli tylko starczy sił i pieniędzy walcz! Życzę Ci dużo siły.
mam jeszcze 10 zamrożonych moich komórek wiec pewnie kiedyś do nich podejdę, tylko w naszym przypadku to z 10 komórek może uzyskamy max 2 zarodki...

Dzisiaj 8dpt a na sikancu tylko jedna kreska 😭 myślę że betą to tylko formalność
Po stresujesz się sikańcem, trzeba było iść na betę , wykazała by juz coś, nadal trzymam kciuki,
Wiem co czujesz bo sama jestem po dwóch transferach z zerową betą, w pierwszej procedurze tez miałam tylko 1 zarodek . Teraz mieliśmy dwa ale to z adopcji komorek bo z moich nic nie uzyskaliśmy, przed ostatnim transferem badamy immunologię

reklama
Po stresujesz się sikańcem, trzeba było iść na betę , wykazała by juz coś, nadal trzymam kciuki,
Wiem co czujesz bo sama jestem po dwóch transferach z zerową betą, w pierwszej procedurze tez miałam tylko 1 zarodek . Teraz mieliśmy dwa ale to z adopcji komorek bo z moich nic nie uzyskaliśmy, przed ostatnim transferem badamy immunologię
@Kaja356 a możesz opowiedzieć coś więcej o adopcji komórek, jak to wygląda z Twojej perspektywy? Adoptowaliscie tylko komórki czy już zarodki?

Do góry