reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Cześć jestem nowa .
Jestem 6dp swoim pierwszy transferze jutro robię pierwsza betę i trochę się stresuje. Miałyście jakieś objawy na początku ?
Cześć! Raczej nie :-) Poza tym przy tej ilości leków, objawy mogą być bardzo mylące.
W pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne, ale w drugiej zupełnie nie.
Powodzenia!

reklama
@marzycielko od rana jestem myślami z Tobą ❤️❤️ dawaj znać koniecznie jak już będziesz po ✊✊❤️❤️
Już dawno jestem po ❤️
Ale emocje, lekarz na idealnie pokazał naszego malucha na USG ❤️ za pierwszym razem było ciężej coś wychwycić i oboje ze starym mało co widzieliśmy :)
Dzisiaj rano wchodząc na Instagrama wyświetliła mi się rolka z napisem " ten rozdział mojego życia nazwy się Moja kolej" pewnie to zabieg okoliczności ale dało mi to pozytywnego kopa ❤️ z tych wszystkich emocji po obiedzie zrobiłam sobie drzemkę dwugodzinną 😛

Już dawno jestem po ❤️
Ale emocje, lekarz na idealnie pokazał naszego malucha na USG ❤️ za pierwszym razem było ciężej coś wychwycić i oboje ze starym mało co widzieliśmy :)
Dzisiaj rano wchodząc na Instagrama wyświetliła mi się rolka z napisem " ten rozdział mojego życia nazwy się Moja kolej" pewnie to zabieg okoliczności ale dało mi to pozytywnego kopa ❤️ z tych wszystkich emocji po obiedzie zrobiłam sobie drzemkę dwugodzinną 😛
ale super 🥰 teraz trzymamy mocno kciuki 🥰 kiedy masz robić betę?

reklama
Do góry