marzycielko
Fanka BB :)
dziekuje <3 dodajecie mi sily <3@marzycielko kochana tak bardzo Wam kibicuję!
a u ciebie jak tam ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje <3 dodajecie mi sily <3@marzycielko kochana tak bardzo Wam kibicuję!
Czy to już hiperstymulacja?Hej, ja wlasnie wracam z punkcji, pobrano 29 komorek w sobote decyzja czy transfer teraz czy za miesiac
Ja invicta ale Gdynia/gdanskKtoś z was leczy się w invicta wroclaw ?
A czym byłaś stymulowana i w jakiej dawce?O to samo zapytalam jak lekarz powiedzial ze tyle pobrał powiedzial ze hiper to proces po punkcji, czyli z racji ze tyle pęcherzyków wyprodukowałam to moge miec powiększone jajniki, zle wyniki hormonów i wtedy transferu sie nie robi. Dlatego w sobote krew i usg i decyzja czy czekamy az jajniki dojdą do ładu czy jest wszystko okej
A jak lekarz mi przepisywał zastrzyki to mowi: przepisze malo, nie chcemy tak duzo pęcherzyków, wystarczy z 15. No i masz ale na innej grupie dziewczyna napisala ze miala pobranych 27 i nie miala hiper
Oj nie mam rozpiski przy sobie.A czym byłaś stymulowana i w jakiej dawce?
dziękuję że pytasz ogólnie dobrze ale już tak czekam na to usg czy wszystko będzie w porządku ze trudno myśleć o czymś innym..dziekuje <3 dodajecie mi sily <3
a u ciebie jak tam ?