reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
O to samo zapytalam jak lekarz powiedzial ze tyle pobrał 😂powiedzial ze hiper to proces po punkcji, czyli z racji ze tyle pęcherzyków wyprodukowałam to moge miec powiększone jajniki, zle wyniki hormonów i wtedy transferu sie nie robi. Dlatego w sobote krew i usg i decyzja czy czekamy az jajniki dojdą do ładu czy jest wszystko okej🤭
A jak lekarz mi przepisywał zastrzyki to mowi: przepisze malo, nie chcemy tak duzo pęcherzyków, wystarczy z 15. No i masz😅 ale na innej grupie dziewczyna napisala ze miala pobranych 27 i nie miala hiper

O to samo zapytalam jak lekarz powiedzial ze tyle pobrał 😂powiedzial ze hiper to proces po punkcji, czyli z racji ze tyle pęcherzyków wyprodukowałam to moge miec powiększone jajniki, zle wyniki hormonów i wtedy transferu sie nie robi. Dlatego w sobote krew i usg i decyzja czy czekamy az jajniki dojdą do ładu czy jest wszystko okej🤭
A jak lekarz mi przepisywał zastrzyki to mowi: przepisze malo, nie chcemy tak duzo pęcherzyków, wystarczy z 15. No i masz😅 ale na innej grupie dziewczyna napisala ze miala pobranych 27 i nie miala hiper
A czym byłaś stymulowana i w jakiej dawce?

reklama
Do góry