reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kroki

Happy wiesz co w zwykłym obuwniczym sklepie, nie sieciówce.
Patrzyłam na buty Bartka (w podobnej cenie były) ale nr nie znalazłam, a te się nam bardzo spodobały :-) Nie chciałam dłużej się z tym ociągać, bo już wcześniej miałam kupić, na takie w sumie polowałam od dłuższego czasu więc się udało.

reklama
u nad wtedy stopa gigant, bo 21 tak na styk, mamy takie zamkniete sandalki, wiec poczekam jeszcze z jesiennymi, zeby nie kupowac 21 i za par dni 22 :)
w domu tylko boso lub w skarpetkach
na dworzu musza byc buty, bo my maszerujemy przy laweczce, murku, itd. i za raczke tez chodzimy, ale to dlatego, ze mlody sie domaga,
a co myslicie o jeseinnych kaloszkach?

no właśnie concita jakoś takie mie teges mi się wydają, ale z drugiej strony na chwilę by się pochlapał w jesienych kałużach? sama nie wiem.

Alicja nosi 18 [i to są na nią za duże :szok:] więc mam dosyć uzasadnione obawy co do wyboru obuwia jesienno-zimowego dla niej. Póki nie chodzi ratujemy sie przejściówkami z befado ale wiadomo...

reklama
Ja kupiłam małemu teraz buciki nr 20,ale to są za duże. Znowu jak mierzyliśmy 19 to były ciasnawe. Ale to są takie tanie buciki - do wózka, żeby mu stópki nie marzły w samych skarpetkach. Takie dobre kupimy na zimę jak będzie już samodzielnie chodził. A teraz jak się przy ławce przejdzie kilka kroków to moze i w tych do wózka. Po domu chodzi w skarpetkach i rehabilitantki jak się pytałam o buty to mówiła właśnie, żeby zakładać tylko jak dziecko już samodzielnie chodzi i tylko na dwór. A w domu w skarpetkach, bo jak boso chodzi to się lepiej stópka kształtuje.

Do góry