reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kroki

reklama
mała mi, oj tak, czas pędzi jak szalony :szok: Patryk już pełne 2 miesiące raczkuje, a jeszcze nie dawno nie mogłam się doczekać :-D

Maqc,Nat,Roxi gratki dla pociech :-) wow już pomalutku sami i z trzymankami śmigają to lada dzień będą chodzić :-)

My od wczoraj umiemy schodziś z łóżka tyłem. Nauka zajęła nam 2 dni :-) choć 1 raz tydzień temu pokazałam, ale wtedy patrzyła na mnie jak na dziwaka, ze co ja niby do niej mówię. A wczoraj 2 razy pokazałam i następnym sama tyłem się ześliznęła słodki widok :-). A no i jak mamusia nałoży mydełko na rączki to dziecko na hasło- ja myjesz rączki to dłonie pociera... ciekawe czy jtor będzie pamiętała??

Sarisa gratuluję Zuzince załapania schodzenia z łóżka i mycia rączek !!!
Mała_mi od tych dwóch pierwszych kroków wszystko się zaczyna, gratuluję Łukaszowi :-)

Makuc, Natolin, Roxannka gratuluję waszym maluszkom!

Mała mi twojemu Łukaszkowi również gratuluję pierwszych kroczków. Cisza przed burzą :-D Żebyś się nie zdziwiła, bo pewnego pięknego dnia może się okazać, że Łukaszek nagle wstanie i przyjdzie sobie do ciebie jakby już od dawna chodził :-p

Sarisa super, że Zuzia tak ładnie nauczyła się prawidłowego schodzenia z łóżka :tak: Mój jakoś nie potrafi tego opanować. Ostatnio wstał w połowie naszego łóżka i poszedł nie patrząc na nic :szok: Złapałam go na samym krańcu. Mało brakowało a spadłby na podłogę :-(

Ida ładne buciki. Moja narazie trampki a potem ma adaśki na dwa rzepy. A co do koloru to ja też swoją kocham w niebieskiem, czerwonym i śliwkowym. Niestety babcia namiętnie kupuje różowe. No cóż darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.

Ida butki super.
Ja za różowym mniej przepadam ale cóż, i tak ma większość rzeczy różowych, które dostała.
Ja jej zwykle kupuję rzeczy w kolorach neutralnych.

Ida,bucie śliczne-my te "bartki" tez niebieskie wybieraliśmy:-D- jakos mam przesyt różowego,choc Amelka tez ma 2/3 ciuszków różowo- fioletowych...Jeszcze takie ładne,brązowo- beżowe nam sie podobały,ale na wieszaku lepiej ,niż na nóżce wyglądały.no,ale ,jak opisałam na głównym,chyba ominiemy te "przejściówki" na rzecz kozaczków- jeszcze do jutra się zastanowimy.W sumie po domu i do wózka bucie ma,a do chodzenia może faktycznie niech już te kozaczki będą.Jedna mama w tym sklepie też nam mówiła,że ma synka z końca października,tylko rok starszego i właśnie kupiła mu od razu kozaczki i super w nich smigał...ech,dylematy....

reklama
Do góry